2 tanker om "IMG_1545"

 1. Hej Lotte.

  Jeg overvejer at forsøge mig med noget rammetryk og faldt i den forbindelse over din blog som er rigtig fin. Jeg har et par spørgsmål som jeg håber du vil være behjælpelig med.

  1) Rammen og de andre ting som ses på billedet her, hvor har du købt det?
  2) Hvor kan jeg købe malingen som du bruger til dine fine malerier?

  Håber du har tid og lyst til at svare.

  Venlig hilsen
  Karina Bartholdy.

  • Hej Karina

   Ville ønske jeg kunne hjælpe dig mere end jeg kan. Jeg er endnu ikke nået så langt i processen, da tid i perioder er lidt en mangelvare, suk! Derfor er den erfaring jeg har at øse af ret begrænset. MEN, jeg kan fortælle dig, hvor jeg har indkøbt lækkerierne osv. Jeg har købt alle materialer hos Spektrum – http://www.spektrumtextil.dk/oldsite/omspektruma.html#, hvor ejeren er utrolig sød og hjælpsom. Trærammerne fik jeg min far til at lave, og spændte så selv det væv på jeg havde købt hos Spektrum. MEN, du kan også købe færdige rammer hos Spektrum.
   Farverne der er til rammetryk er farvepigmenter, der røres op i forskellige bindere, alt efter hvad man vil trykke på, om det skal være transparent eller ej. Nogle ved jeg bruger alm. akrylfarver, hvis de trykker på lærreder, men det kræver så vidt jeg ved, at man rører noget i malingen, så man forlænger tørretiden. Ellers vil malingen let nå at tørre i trykrammerne.
   Et andet sted hvor de også sælger materialer til den slags, er hos firmaet Granat – http://www.granat.dk. Der har jeg ikke handlet noget endnu, men han talt med en meget hjælpsom mand derfra, og fornemmer at der er rigtig god service også der.

   Så spørger du til malingen jeg bruger i mine billeder…. Nu er jeg så lidt i tvivl om, om du tror der indgår rammetryk i nogle af dem, og det gør der ikke ENDNU. Derfor er alle de billeder du kan se på min blog malet med alm. akrylfarve af forskellige mærker – Galleria, System 3, Golden m.m., samt alle mulige forskellige oliekridt, tusch, blyant osv. Det er købt alle mulige forskellige steder, men Art de vos i Århus bruger jeg meget, da de har et stort udvalg.
   Er ikke sikker på du er blevet hjulpet så meget ?? Men du er velkommen til at spørge igen, hvis der er noget du er i tvivl om. Og så glæder jeg mig til selv at blive MEGET klogere på rammetryk, så jeg kan være mere behjælpelig også hvad det angår 🙂
   Bedste hilsner Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


syv − 1 =