Tror da nok liiige der er lidt stille her på bloggen….

Stille som i V I R K E L I G stille og helt tavst.
Vi har en konfirmation lige rundt om hjørnet, og jeg bliver så grebet, når den slags skal planlægges. Mange andre ting bliver nedprioriteret – man bliver trods alt kun konfirmeret én gang, og jeg går all in på konfirmation – bare fordi jeg har lyst :-)
Alt det andet, det når jeg nok.
Én af de gode ting ved konfirmationsforberedelse er, at jeg får sat mig med fotoalbums, og rejser storsmilende lidt tilbage i tiden.
I den forbindelse stødte jeg pludselig på billeder, jeg havde glemt alt om.
Billeder fra da Bloomingville skød deres sommerkatalog i min have/værksted.
Det der er sjovest at tænke på i den forbindelse er, at det faktisk foregik i efterårsferien.  Der skulle rives blade sammen, inden der kunne skydes…
Prøv at se engang – der er da ikke meget efterårsstemning over de billeder.
BLOOMINGVILLE Collage1
BLOOMINGVILLE Collage2BLOOMINGVILLE Collage3BLOOMINGVILLE Collage4BLOOMINGVILLE Collage5BLOOMINGVILLE COLLAGE 6BLOOMINGVILLE Collage7Heldigvis siger de sommeren er på vej, og det skal de ikke høre noget for.
Nu vil jeg lave nogle menú-kort, og krydse fingre for, at jeg ikke i mellemtiden taber alle jer, der plejer at kigge forbi XXX

Hvaaa´ vil du med ud og sparke dæk??

Dæk CollageIndrømmet, det var faktisk slet ikke meningen, at de 3 dæk jeg havde byttet mig til, for en nybagt chokoladekage (før jeg erfarede, at de vist faktisk betaler for at komme af med den slags), skulle ende sådan her. MEN, det andet projekt drillede så meget, at jeg til sidst tænkte, så kan det s.. også være lige meget. Bruges skulle de, så nu har de fået striber, og status af “blomsterkummer”. Jeg ved ikke hvad det er med striber (og prikker for den sags skyld), men jeg bliver glad af at kigge på dem. Så kan de i øvrigt komme tilbage hvor de kom fra, når jeg ikke gider se mere på dem.

Lad det spire, lad det gro – TAK!

Stoltekavaler CollageJeg ELSKER simpelthen forår, så er det sagt…
Selvom vores kalender i øjeblikket puster og stønner, så har jeg alligevel taget mig tid til, at få plantet en pæn mængde krukker til, stoppet georginknolde i jorden, og fået sået blomster. Jeg ved nemlig hvor STOR betydning det har for mig, at jeg er omgivet af farver i haven, så længe som overhovedet muligt. Det virker som vitaminer jeg kan suuuuge til mig, hver gang jeg er ude, og som skal lagres til den mørke tid på året.
I år har jeg for første gang handlet frø hos Albinus Frø på nettet. De skal blive til de skønne Stolte Kavaler her over.
Hvis ikke du kender Albinus  Frø, og som mig er vild med blomster, så skulle du prøve at tjekke hendes hjemmeside ud. Man kan også tilmelde sig et nyhedsbrev, som er ren nydelse at modtage.
Forårs CollageMit gamle flueskab er blev udnævnt til spireplads, og stolen ved siden af, er der jeg skal sidde og nyde en stille stund, til lyden af frø der spire.
De to højbede i forhaven, skal gerne ende med at blive et sand farveorgie af h.h.v. georginer i røde, orange, pink og lilla farver og morgenfruer i rå mængder.
Hvis ikke jeg tager meget fejl, så kan jeg faktisk høre dem vokse :-)

Vintergækker – nu ENDELIG også hos mig…

VINTERGÆKKERÅhhh hvor jeg altså nyder det, når der endelig langt om længe pibler noget frem af jorden, efter en AAAALT for lang vinter…
Så kan det godt være de hedder vintergækker, men derfor føles det nu alligevel som forår. Ved ikke hvorfor de altid kommer senere her hos os, for jeg længes bestemt ikke mindre end andre. Til gengæld slår frosten også senere mine georginer omkuld end andre steder, og man kan jo ikke få det hele..
To små erantisser har også forsigtigt stukket hovedet frem. Måske de også har hørt rygtet om ned til minus 10 gr. om natten her i weekenden, og hvorfor så forhaste sig??
Må i få en dejlig weekend – måske med en kop kaffe i solen.