– og sådan blev resultatet

Her følger så lige en gang “spam” af det endelige resultat af Joan Odgaards anstrengel-ser i vinduet hos Arbejdernes Landsbank, Tværgade 7 i Silkeborg, hvor vi sammen udstillet frem til d. 2. november.
Vi er heldigvis begge glade for resultatet, og synes vores ting klæder hinanden gevaldig fint.
Skulle du forelske dig i noget af hendes skønne keramik, kan du se mere på Krukkeriet-Silkeborg.
Version 2 IMG_4726 IMG_4722 IMG_4723 IMG_4724 IMG_4725 IMG_4718 IMG_4720 IMG_4721 IMG_4716 IMG_4717 IMG_4713 IMG_4714 IMG_4715 IMG_4712 IMG_4711 IMG_4710 IMG_4709

Så bliver der lavet udstillingsvindue….

JOAN VINDUE 2

JOAN VINDUE 1I dag har Joan Odgaard været i fuld gang med at lave udstilling hos Arbejdernes Landsbank – Tværgade 7 i Silkeborg.
Joan er hende fra Krukkeriet, der laver den skønneste keramik med bl.a. prikker, som jeg aldrig tror jeg bliver træt af.
Jeg er så heldig, at hun gerne vil have nogle af mine malerier med i hendes udstilling. Derfor har jeg været inde og afleverer de malerier vi i fællesskab har valgt ud, og i den forbindelse “knipsede” jeg lige et par billeder af Joan in action.
Imorgen skal jeg ind og lure, hvor fint det er blevet.
Hvis man har lyst, kan udstillingen ses frem til og med 2. november.

“Nogle frø blomstrer sent”

MIDSOMMER 8Jeg har to gange tidligere deltaget i udstillingen Midsommer, som jeg selv var med til at arrangerer første gang. Havde egentlig besluttet, at jeg IKKE skulle deltage i år, men man har jo et standpunkt…….
Da invitationen kom til dette års udstilling, var der samtidig en invitation til, at deltage i et kursus i fremstilling af fiberbetonskulpturer.
Okay – der var det så jeg skiftede standpunkt, for det var for spændende for en som mig, der er umættelig og nysgerrig på nye materialer, så det MÅTTE jeg bare.

Opgaven lød, at vi skulle lave en skulptur på min. 1,5 m, da de skulle syne af noget, når de slutteligt skulle placeres som blikfang op til udstillingen.
Nogle gange er det godt, at man ikke ved hvad man går ind til, for så tror jeg ikke, vi var endt med at være 14, der slog til med åbent sind, og fuldstændige blanke på materialet.

Set i bakspejlet, tog vi nok munden liiiiige rigelig fuld i forh. til størrelsen, tidsperspektivet og budgettet.
Men hold da op en masse erfaring vi har fået, fra vi lagde fra land, og til vi kom i mål. Og det samtidig med, at vi arbejdede så blodet bogstavelig talt sprøjtede, bandede som havnearbejdere og begejstredes som børn.
En fantastisk ting der har præget hele forløbet, har været at se den hjertelige fællesskabs ånd og vilje, der har været til at hjælpe hinanden i mål, på trods af, at ALLE har været max pressede på tid. Hele vejen igennem, har der været en fin fornemmelse for, hvornår nogen havde brug for råd, sparring, lidt at grine af, eller andet. Det blev kort sagt, en fælles “kamp” om at komme i mål.
Vi er flere, der slet ikke er færdige med fiberbeton, men jeg tror godt jeg tør sige, at de næste skulpturer der skal laves, skal være i en størrelse, så de kan håndteres ved egen krafHer kommer lidt billeder fra “rejsen”:

Collage1Collage2Collage3At skulpturen endte på sin midlertidige plads ved Kirsebærgården, skylder jeg min kære mand – der forblev stærk i troen, Ulrik der sprang til og knoklede på, og ikke mindst Carl med traktor, palleløfter og stor tålmodig, en KÆMPE tak for…
Når man som jeg, har vænnet sig til, at være stort set selvkørende med egne projekter, er man pludselig uden for sin comfort zonen, når man pludselig er afhængig af andres hjælp, til at flytte et over 200 kg. tungt skrummel :-(

Nu vil jeg hvile på laurbærene, til udstillingen slutter 6. juli, og skulpturen derefter skal rejse den sidste tur hjem til mig, foran mit værksted.
Der skal samles en god flok stærke mænd, som jeg vist efterfølgende må forkæle lidt med kolde øl, cafelatte og lune cookies.
Det varer heldigvis lidt endnu :-)


Så er der nedtælling til fernisering på udstillingen “Midsommer” 2015

MIDSOMMERPLAKATSom før nævnt, har jeg været suget ind i et projekt, hvor vi har lavede skulpturer i fiberbe-ton. De skulpturer er en del af udstillingen Midsommer”, som har fernisering kommende fredag d. 12. juni. Alle der har tid og lyst, skal være så hjertelig velkommen.
Udover at jeg selv er til stede til ferniseringen, passer jeg også udstillingen flg. dage og tidspunkter: onsdag d. 17. juni 11-13, lørdag d. 25. juni 11-13 og onsdag d. 24. juni 11-13. Såe…… ses vi ikke til fernisering, så ses vi måske der !???

Jeg har lige lidt mere på hjertet, omkring selve det at lave skulpturen, men det trækker jeg lige et par dage :-)

Måske det kunne have interesse??

BILLEDE AVISENPå det seneste har jeg været suget ind i et projekt, hvor vi har lavet skulpturer i fiberbeton. Et rigtig spændende materiale, som jeg bestemt ikke er færdig med at udforske. Det endte med at blive noget af en mundfuld, og indrømmet – vi tog måske nok også munden liiiige rigelig fuld, da størrelsen blev fastlagt til min. 1,5m.
Det projekt vil jeg vende tilbage til om ganske kort tid.
MEN, for at tingene kommer i fornuftig rækkefølge, vil jeg istedet her og nu, gøre opmærk-som på noget, der er aktuelt her og nu.
Jeg udstiller nemlig i Silkeborg Medborgerhuset i maj og juni, hvis det kunne have interes-se!??
Beskrivelsen af min udstilling lyder som flg.:
*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  I maj og juni kan man i Silkeborg Medborgerhus, se malerier og tasker af Lotte Holm fra AtelierBAGhuset. Det er upcykling-tasker – altså genbrugstasker, der har fået en ”ansigts-løftning”, lidt ord med på vejen, og igen er klar til at komme ud og svinge. Malerierne er abstrakte med elementer af genkendelighed, og må gerne vække beskue-rens fantasi og skabe lyst til at gå på opdagelse. De fleste er mixed media med inspiration hentet fra hverdagen – en tanke, en handling eller den gode historie.

Adr.: Bindslevs Plads 5, 8600 Silkeborg
Mandag – torsdag kl. 8 – 22
Fredag kl. 8 – 15.
*  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *  *