Overvældet, overrasket og GLAD GLAD GLAD

- er nok det der bedst beskriver, hvordan jeg har det lige nu.
Nu bagefter ved jeg ikke helt, hvad jeg havde forventet. Jeg ved blot, at de forventninger jeg åbenbart ikke var bevidst om, så rigeligt er blevet indfriet. Tror faktisk bare, at jeg gerne ville føle, at dem der valgte at lægge vejen forbi mit værksted, ikke kørte der fra og følte, at det var spild af tid. At jeg så søndag kl. 17.00 dut skulle være så boblende glad inden i, af alle de positive tilkendegivelser, gode snakke, grin og søde ord i det hele taget, er intet mindre end FANTASTISK.
Vejrguderne viste sig at være mine venner (og det er ikke få bønner jeg havde sendt til dem). Da tvivlen meldte sig OM det nu var en klog beslutning at melde sig, når pladsen immer væk begrænser sig til 13 kvm., blev jeg helt overtroisk… HVIS det blev møg vejr, var det en STOR fejl, men hvis vejret blev godt, var det den rigtig beslutning. Resultatet var til at føle på, med strålende sol og de temperaturer vi holdt os i weekenden, og TAK siger jeg bare. Både til vejrguderne, men ikke mindst til alle jer glade og søde mennesker, der lagde vejen forbi. I er grunden til, at jeg det næste lange stykke tid, går rundt med et stort smil på læberne.
Her følger lidt billeder (desværre ikke i super kvalitet, hvilket jeg ene og alene kan takke mig selv for):
VELKOMMEN!

træd blot indefor

følg blot vimplerne rundt

og du er på rette vej

når dræbersnegle har kastet sig i grams, og spist hvad der skulle have været et farveorgie, må der tænkes hurtigt. Mokka-tulipaner kan heldigvis være i fred…

og varmt var der, så skyggepladser var i høj kurs

Havde nok haft en forventning om, at jeg skulle gå og fotografere lystigt hen over weekenden, men sådan bliver man nogle gange klogere….