Om liiige at nå, og at stå med det ene ben på vej på ferie….

Så vi bare SÅ meget på vej på ferie, og det lige om lidt. Studenten bliver hjemme, og holder skansen sammen med gud og hver mand (og hunden), og forhåbentlig også kæresten. Der skal nok blive liv og glade dage – på den gode måde…
OG – så var det så, at jeg også liiige nåede, at få nogle små billeder klar (A4), som bl.a skal bruges, når jeg vel hjemme igen, skal være med til Åbne Atelierdøre.
EVY 1 CollageEVY 2 CollageEVY 3 CollageEVY 4 CollageEVY 5 CollageOg så er jeg ellers den, der har lynet tasken, og vendt snuden mod Italien, til is, pizza, sol, vand, gode markedet og TOTALT afslapning..
En fantastisk sommer til alle jer herfra :-)

Nogle gange er noget så lækkert, at man bare MÅ dele….

3Jeg var jo som bekendt så svineheldig, at vinde en thehætte hos Nanette.. Den landede i lørdags, og er – tro det eller lad være, ENDNU federe i virkeligheden. Den lækreste blålilla farve har tryk og foer, og det er liiige noget jeg kan lide.
Det var én ting….
GIVEAWAY CollageNoget helt andet er – se lige her…
For det første var det ikke BARE en pakke posten stak ud, det var en pakke med MEGET høj lækkerhedsfaktor, skulle jeg hilse og sige. Det fornemmede jeg allerede, da jeg så de lækre orange dots. Da emballagen var afmonteret, dukkede ENDNU en lækker pakke op. Inde i den lå ikke så overraskende 1 stk. super lækker thehætte. MEN, det stoppede ikke der – der lå også den dejligste overraskelse, i form af en pose med lækkerier til lidt sommer krea projekter, og en sød hjemmegjort hilsen. Det kan godt være jeg er nem at røre i øjeblikket, men rørt og MEGA GLAD det blev jeg.
Tusind tak Nanette, hvor er du altså sød!!!
Og i andre – i må gerne nyde i billedform :-)

Juhuuuuue – jeg har vundet!!!!

Give-away-juni-2013Aiiii hvor fantastisk altså :-)
Jeg har, SIMPELTHEN vundet denne skønne thehætte på Nanette Friberts blog :-)  Det er så sjældent jeg vinder noget, og denne thehætte er jeg da HELT VILDT glad for, skal hjem og bo hos mig. Har kun en gl. yderst ugly en, jeg selv har filtet for en menneskealder siden. Eneste gode man kan sige om den er, at den holder the´en varm. Nu vil jeg glæde mig over, at kunne serverer en kop the på en yderst delikat og præsentabel vis. TUSIND TAK Nanette (kan mærke jeg sidder og smiler stort!!)
PS: I skulle iøvrigt tage at kigge forbi hendes skønne blog (jeg kommer der selv jævnligt)…

 

Hov, glemte helt at vise….

….hvad posten kom med til mig for kort tid siden
Sweet spot gevinst 1….en laaaang pakke.
Sweet spot gevinst 2….som indeholdt et rør…..
Sweet spot gevinst 3….som indeholdt denne super fine plakat “Bjerglandskab 2″, som jeg vandt i The Sweetspots pakkekalender i december. Jeg vinder ellers ALDRIG noget, men så lige pludselig :-)
Plakaten er som det fremgår fra Froh und Frau, som er et designstudio i Århus. Jeg kendte det faktisk ikke, må jeg jo så indrømme. Eller retter – troede jeg… For da jeg besøgte deres hjemmeside, ja – så kendte jeg faktisk godt flere af deres fine tryk. Kender du dem heller ikke (tror du), så skulle du kigge forbi. Nu skal den fine sag bare lige have en ramme, og så er det jo godt, at turen går forbi Ikea imorgen (skal nemlig have et mørklægningsgardin, så “mørkekammeret” kan blive klar til leg med fotoemulsion).

I loooove SISTERBRANDT!!!

Se liiige her, hvad der ventede mig, da jeg åbnede postkassen i dag:
Bemærk den delikate lille orange prik, lige til at fryde øjet!!!
Hvor heldig er jeg lige??? MEGA heldig hvis jeg selv skal sige det..
For et stykke tid siden kunne man på SISTERBRANDTS være heldig, at vinde en pakke fine kort. Det i sig selv var jo herligt, men det herligste var dog lige godt, da der gik totalt gavebod i den, og alle – som i ALLE  - der havde lagt billet ind på, at blive den heldige vinder BLEV vindere… Ja, det er rigtigt ALLE fik simpelthen en håndfuld af disse skønne kort, som jeg længe har haft kig på.
Så fint lå de pakket… 
Og så lærke er de….

Ikke nok med det lækre bundt kort, der var også et super fint EKSTRA kort med
 Mig som ellers aldrig vinder noget MUMS hvor føler jeg mig heldig idag :-)