Mit stolte moderhjerte svulmer, så det er lige ved at sprænges :-)

Jonas Anna Malthe CollageOg ja, nu får jeg nok på puklen, men jeg tager chancen alligevel – man er vel risikovillig.
Men når jeg ikke har været så kreativ på det sidste, er det tiden og ikke lysten der har manglet. Til gengæld har vi haft festivitas BIG time, og det har været travlt men DEJLIGT.
Det har for ældste sønnens vedkommende, handlet om en studenterhue af den flotteste slags, der er blevet monteret på hans hoved. Det har betyder dansen lancier, studenterkørsel/-besøg, dimission, studenterreception og laven mad mad og atter mad.
Anna har afsluttet 9. klasse på flotteste vis, og der har det handlet om udklædning, sidste-skoledagsfest og dimission.
Malthe – ja han har lige afsluttet mellemtrinnet, og rykker i overbygningen efter sommer-ferien, til verdens bedste læreteam. MEN, nu venter først 6 uger ferie, hvor der skal skates, køres longboard, spilles guitar og trommer…
Og nu skal jeg nok skåne jer for mere pral af min dejlige flok, men jeg kunne bare ikke liiiige holde mig i skindet. (så må vi se, om jeg bliver bedt om at droppe det indlæg!?)

Er den ikke bare fantastisk???

IMG_2345Nu har jeg tilbragt pænt meget tid i udstillingslokalet på Kirsebærgården på det sidste, og forelsket mig  dybt og inderligt. Og hvad har det så med en gammel elmåler og -afbryder at gøre, tænker du måske? Joh, det er såmænd den jeg har forelsket mig i…
Det kan godt være, at man i dag helst ser den slags gemt godt og grundigt i et målerskab, men helt ærligt – jeg ville elske at have denne hængende synligt hjemme hos mig.
Og JA, jeg ved godt, at jeg har det med at kaste min kærlighed må lidt spøjse ting (undskyld Jørgen, det er ikke dig jeg mener :-) ).

 

En biografstol – var det noget??

Vi har været flittige i påsken, hvis vi selv skal sige det.
Udover 2 x hyggelig påske-kom-sammen med familien, har vi nemlig ryddet op i gemmerne, og fået malet et par rum i huset.
Selvom jeg ikke er god til at smide ud (læses ekstrem dårlig), må selv jeg erkende, at engang imellem er det altså et must.
I samme omgang har jeg besluttet, at forsøge at gøre mig hård, og skille mig af med min super fede (synes jeg selv) biografstol, da vi i vores “nye” hus bare ikke har det rigtig sted til den.
Biografstol collageSå derfor – drømmer du om et ledig sæde på cowboyrækkerne, et tilsvarende ledigt sæde på kysserækkerne (så skulle der vist have været to), eller bare et sted på midterrækken, så har du chancen nu.
Herligheden som er gennemrenoveret i mit ansigtssved, er sat til salg flere steder til kr. 850.
Er det noget for dig, så giv mig et lille forårs pip!
                                                                  SOLGT !!!

Opsedasse

Efter et mindre gynækologisk indgreb, er min heks ENDELIG kommet til vejrs på egen kost. (Så er det, man er glad for lofter til kip!). Men altså – når man skal op og flagre i højden, er hænder et must, så man kan holde ordentlig ved. Det har hun fået nu, og det samme gælder sko på fødderne. IMG_1642IMG_1643IMG_1644Skoene er fra gemmerne fra en tidligere ShopARTholic udstilling, men hun var helt frisk på et par second hand sko. Kvaliteten er noget sølle, men teksten siger “Med store fødder, går man ikke i små sko”.
Og helt ærligt, nu gider jeg ikke mere heks i lang tid….

Jeg har leget med papmache

… og tænkte i den forbindelse – er det egentlig ikke lidt undervurderet,  eller er det bare mig, der aldrig rigtig har fået øjnene op for det??? Nå, men nu har jeg altså været i gang, og det er faktisk ret så sjovt, at stå med klister helt op til armhulerne. Går allerede og tænker jeg på, hvad man ellers kan lave af sjovt med det.
Nogle forslag??? – så sig endelig til eller del nogle gode link.
Jeg har leget med papmache, fordi jeg skal deltage i en midsommer udstilling, hvor alle er blevet opfordret til, at lave en heks som blikfang.
Heks 1Endnu kan man vist ikke kalde hende en personlighed…!!?

Heks 2Selv hekse kan have hang til neon.

Heks 3Er man en RIGTIG heks, så har man en klam vorte MED lange hår på (det var yngste sønnens kommentar til vorten).

Heks 4Og NEJ – hun er slet ikke færdig endnu. Det er f.eks. ret så svært, at holde ordentlig ved kosten, inden man går i luften, når man ingen hænder har. Og en heks i strømpesokker er også no go. MEN – hun er på vej.
Hi hi, tror nok familien synes, hun godt kan finde et andet sted at sidde og vente. De er ved at være trætte af, at spjætte hver gang de går forbi, fordi de har glemt, at “den åndsvage” heks sidder der :-)