Taa daaa, så er Åbne Atelierdøre-kataloget 2012 for Silkeborg kommune på gaden

Forsiden ser sådan ud, med maleri af Anette Zimmerlund, der er med for første gang. Ville egentlig gerne linke til hendes hjemmeside, hvis nogen er blevet nysgerrig på hende (det er jeg nemlig!). MEN, det eneste der er at finde om hende der, er forsidebilledet og hvem hun deler atelier med, så det får man ikke lige styret nysgerrigheden af. DERFOR må i kigge forbi hende, hvis i vil se og vide mere.

Hende her nr. 41 derimod, hende kender jeg til gengæld rigtig godt, og jeg ved hun vil synes der er rigtig hyggeligt, hvis i lægger vejen forbi, når
                                                  Åbne Atelierdøre
løber af staben d. 18. og 19. august. Hvad jeg også ved er, at hun beder guderne om godt vejr, så I får lyst til at slå jer ned i haven, nyde stemningen, en kop kaffe/the og lidt pillerier, af den ene eller anden slags….
YEP, det er mig – og hvis nogen spørger, om jeg godt kan få bare lidt sommerfugle i maven ved tanken, må jeg nok være ærlig og sige JA.
Men, jeg er også fuld af spændt forventning, og glæder mig HELT VILDT.
Er efterhånden blevet spurgt så mange gange, OM man da ikke kan komme hjem til mig og kigge. Og jo, det er da lige hvad du kan..
Meget mere om Åbne Atelierdøre, når vi kommer lidt tættere på……

DIY PC-cover

VOILA !!! 1 stk. PC-cover fik et flueben på min to do liste….

Har et stykke tid tænkt, at jeg skulle have lavet et cover til min PC, men nogle gange er der frygtelig langt fra tanke til handling, suk!! MEN men men, i dag tog jeg mig sammen, og sådan ser det ud.
Bliver du fristet til, at gøre mig det efter (og det er virkelig nemt), så feel free.

Jeg kunne ikke lige i farten finde et sted, der solgte den tykke filt, så løsningen blev en opbevaringsboks fra Rema til kr. 49,- (selvom det er lidt gak, er det faktisk nogle gange også billigere, at købe en forarbejdet ting og slagte den, end at købe stoffet i meter mål), 1m. bred elastik i glad orange til 20,- kr. købt hos Boesens sy- og stofhus der har det i flere farver, og ejeren er det sødeste væsen :-)

Jeg slagtede boksen, og fik af top og bund 2 regulære stykker filt. Det stykke der udgør toppen er i fuld bredde, men det der skulle være bund, klippede jeg , så det passede til længden på PC´en. og så det fik skarpe hjørner. Jeg klippede lidt af bredden på både top og bund, så coveret passede til min PC.
Så fandt jeg i gemmerne neonfarvet garn (købt hos YARNFREAK), og nogle store tryklåse (hvis klappen ikke ville sidde pænt, men indtil videre er de ikke kommet på).
På det der skulle være toppen, broderede jeg en tekst.
Herefter syede jeg de 3 sider sammen på maskine.

Så målte jeg af, hvor lang elastikken skulle være, for at nå rundt om PC´en + ca. 4 cm. ekstra til at sy den fast på klappen.
Den syede jeg på, på indersiden af klappen, som vist ovenfor. Husk at når du folder elastikken, skal du folde ret mod ret, så vrangsiden er yderst. Elastikken bliver nemlig krænger runde, når coveret lukkes.

Sådan ser coveret ud fra bagsiden når det er lukket.
Voila!! 1 stk. PC-cover til en samlet pris af 69,- kr., og så er der oven i købet materialer til overs, så jeg kan sy et til vores Ipad også. En god ting, når den skal i tasken til og fra klinikken.
Er du blevet fristet?? Så er det bare fingeren ud, inden der ikke er flere filtkasser at få i Rema 1000 :-)

Show your style

Karen Klarbæk opfordrer på sin blog (“Karen Klarbæks Verden”, hvis nogen mod forventning ikke med) til, at vise sit mobilcover frem.
Den opfordring har jeg taget imod, og her er hvad min mobil bor i når jeg er på farten….
En hjemmegjort mobiltaske, der kan hænge om halsen, så mobilen er lige ved hånden, og hurtig at fiske frem når der er behov for det. Det er nemlig ikke altid en nem opgave, hvis den ligger i min taske, skulle jeg hilse og sige – for hvad der ikke er i den…….
Den er syet af cykelslange, med et lille billede fra egen hånd som dekoration.

FORFRA
BAGFRA