Overvældet, overrasket og GLAD GLAD GLAD

- er nok det der bedst beskriver, hvordan jeg har det lige nu.
Nu bagefter ved jeg ikke helt, hvad jeg havde forventet. Jeg ved blot, at de forventninger jeg åbenbart ikke var bevidst om, så rigeligt er blevet indfriet. Tror faktisk bare, at jeg gerne ville føle, at dem der valgte at lægge vejen forbi mit værksted, ikke kørte der fra og følte, at det var spild af tid. At jeg så søndag kl. 17.00 dut skulle være så boblende glad inden i, af alle de positive tilkendegivelser, gode snakke, grin og søde ord i det hele taget, er intet mindre end FANTASTISK.
Vejrguderne viste sig at være mine venner (og det er ikke få bønner jeg havde sendt til dem). Da tvivlen meldte sig OM det nu var en klog beslutning at melde sig, når pladsen immer væk begrænser sig til 13 kvm., blev jeg helt overtroisk… HVIS det blev møg vejr, var det en STOR fejl, men hvis vejret blev godt, var det den rigtig beslutning. Resultatet var til at føle på, med strålende sol og de temperaturer vi holdt os i weekenden, og TAK siger jeg bare. Både til vejrguderne, men ikke mindst til alle jer glade og søde mennesker, der lagde vejen forbi. I er grunden til, at jeg det næste lange stykke tid, går rundt med et stort smil på læberne.
Her følger lidt billeder (desværre ikke i super kvalitet, hvilket jeg ene og alene kan takke mig selv for):
VELKOMMEN!

træd blot indefor

følg blot vimplerne rundt

og du er på rette vej

når dræbersnegle har kastet sig i grams, og spist hvad der skulle have været et farveorgie, må der tænkes hurtigt. Mokka-tulipaner kan heldigvis være i fred…

og varmt var der, så skyggepladser var i høj kurs

Havde nok haft en forventning om, at jeg skulle gå og fotografere lystigt hen over weekenden, men sådan bliver man nogle gange klogere….

 

ENDELIG lidt nyt fra egen hånd.

Så kan jeg endelig smække lidt nyt fra egen hånd på bloggen. Det betaler sig at løbe lidt stærkt – HELDIGVIS!!
Den første taske her, er den jeg har doneret som gave til Montmartre Kunstnermarkedet i morgen (som startskud til Åbne atelierdøre kommende weekend i Silkeborg).
Det er lidt svært at læse teksterne, så den står under den enkelte taske…

“GODT RÅD – tag dig i agt for navlepilleri. Piller man for længe, kan knuden gå op, og røven falde af!!”
“Indhold: Pung, læbepomade, notesblok, 1 sukkerpost fra café, mobil, sten m. hul i, 3 løse stk. tyggegummi, 1 plast ske tampax, 4 hårnåle, vådserviet, opskrift på rabarber-muffins, 7 krøllede boner, 1 ølbrik, visitkort fra Atelierbaghuset, 1 stk. neonpink snor, 5 perler, 1 rulle tape, nullermand + det løse”

“Venlighed spreder sig som ringe i vand – SÆT IGANG!!”
“Hellere en taske på armen, end poser under øjnene…”

“Kreative mennesker har ikke alt, men får det bedste ud af INGENTING”

Jeg har også fået lidt nye punge klar, men simpelthen ikke nået at få dem fotograferet, og tror heller ikke jeg når det på denne side af weekenden hvis jeg skal være ærlig, og ærlighed er jo en dyd… Nu står den på 117 småting, så jeg forhåbentlig snart er klart til, at fylde frk. Lingo (min gl. trofaste Berlingo, der snart bliver omkonverteret til en UP – det er takken for at være trofast…)

Medens jeg selv lige bliver klar….

Pyyyh! Er der lige nogen der ved, hvor man kan købe sig lidt mere tid??? Synes godt nok jeg løber lidt stærkt i øjeblikket, for at nå alt det jeg så frygtelig gerne vil, inden weekendens Åbne Atelierdøre.
Nå, men er det ikke altid sådan, at man ender med, at måtte kende sin begrænsning? Nu har jeg besluttet, at i stedet for at fokusere på det jeg IKKE når, så glædes jeg over det jeg rent faktisk når.
Senere idag skulle jeg MEGET gerne, få lagt lidt smagsprøver af det jeg HAR nået på bloggen (hvis altså lige…..).
Indtil da kan i nyde dette krus, som er fra Helle Deichmann hånd.
Selv er jeg fuldstændig vild med hendes “skæve” keramik, og synes derfor jeg MÅ gøre opmærksom på, at hun også er med på Åbne Atelierdøre. Hun kan besøges på Kirsebærgården i Svejbæk, Svejbæk Søvej 30. Snyd ikke jer selv for det :-)