Hov, glemte helt at vise….

….hvad posten kom med til mig for kort tid siden
Sweet spot gevinst 1….en laaaang pakke.
Sweet spot gevinst 2….som indeholdt et rør…..
Sweet spot gevinst 3….som indeholdt denne super fine plakat “Bjerglandskab 2″, som jeg vandt i The Sweetspots pakkekalender i december. Jeg vinder ellers ALDRIG noget, men så lige pludselig :-)
Plakaten er som det fremgår fra Froh und Frau, som er et designstudio i Århus. Jeg kendte det faktisk ikke, må jeg jo så indrømme. Eller retter – troede jeg… For da jeg besøgte deres hjemmeside, ja – så kendte jeg faktisk godt flere af deres fine tryk. Kender du dem heller ikke (tror du), så skulle du kigge forbi. Nu skal den fine sag bare lige have en ramme, og så er det jo godt, at turen går forbi Ikea imorgen (skal nemlig have et mørklægningsgardin, så “mørkekammeret” kan blive klar til leg med fotoemulsion).

I 2013 vil jeg……

Ja, nu kunne jeg jo godt lægge ud med en helt masse frelste nytårsløfter a la ikke mere at spise kage, chokolade osv. osv., MEN – det gider jeg simpelthen ikke. For det første, så bliver man bombarderet med sundheds-/slankekure alle steder fra i øjeblikket, og åhhhh hvor jeg bare ikke gider. For det andet, så er min svingende karakterstyrke, en sag mellem mig og mig.
Derfor vil jeg blot sige, at i 2013 vil jegSNYDE FORÅRIMG_1545107986-bIMG_1546
HJEMMESIDEBILLEDER…….. og nu tror jeg lige jeg vil spise en klid kiks :-)

GODT NYTÅR!!!!

Tænker på, OM der er en uskreven regel for, HVOR længe man egentlig kan blive ved med, at ønske godt nytår??? Men, man siger at en god gerning ikke kan gøres for tit, derfor er et godt ønske for andre, vel ligeledes altid velkommen?? Jeg vil i alle tilfælde starte med, at ønske hvem der måtte lægge vejen forbi, et rigtig dejligt et af slagsen.
Hvorfor er det lige, at december altid flyver afsted, og altid i lidt for højt tempo?? Der er så mange ting jeg gerne vil nå at lave, og alligevel ender det oftest med en masse kompro- miser…

Tror faktisk godt jeg kender svaret… FORDI jeg er helt urealistisk, når det kommer til projekter i dec. Medens man er op slugt af dem, og de før nævnte kompromiser, ja så suser tiden bare afsted. MEN, tiden flyver også i godt selskab, og det er jo næsten det samme. Når man laver noget man godt kan lide, så flyver tiden bare afsted. Vigtigst for mig er det dog, at jeg hygger mig med det (og det gør jeg), for det skal ikke være sur pligt. Ungerne er med liiige nøjagtig så meget de lyster, for det SKAL være lystbetonet, og ikke mit behov de skal tilfredsstille.

Der var MEGET jeg gerne ville have haft lavet, men har valgt glæde mig over det jeg rent faktisk nåede.
Hvad jeg ikke fik gjort, var at tage billeder af forskellige ting og sager, så det må åbenbart ikke have været vigtigt på det tidspunkt. Lidt har jeg dog billeder af, og her er noget af det jeg FIK gjort:
Opskriften til butterflyen kan du finde hos frøkenen og baronen, som forstår at lave hækleopskrifter, så man ikke er i tvivl. Iøvrigt har hun den mest fabelagtige campingvogn, og laver en masse virkelig fine ting og sager. Und dig selv et besøg hos hende, hvis du ikke allerede kender hende (det gør du sikkert).
Sååe, alt i alt fik jeg vist nået det vigtigste!