Hvaaa´ vil du med ud og sparke dæk??

Dæk CollageIndrømmet, det var faktisk slet ikke meningen, at de 3 dæk jeg havde byttet mig til, for en nybagt chokoladekage (før jeg erfarede, at de vist faktisk betaler for at komme af med den slags), skulle ende sådan her. MEN, det andet projekt drillede så meget, at jeg til sidst tænkte, så kan det s.. også være lige meget. Bruges skulle de, så nu har de fået striber, og status af “blomsterkummer”. Jeg ved ikke hvad det er med striber (og prikker for den sags skyld), men jeg bliver glad af at kigge på dem. Så kan de i øvrigt komme tilbage hvor de kom fra, når jeg ikke gider se mere på dem.

Lad det spire, lad det gro – TAK!

Stoltekavaler CollageJeg ELSKER simpelthen forår, så er det sagt…
Selvom vores kalender i øjeblikket puster og stønner, så har jeg alligevel taget mig tid til, at få plantet en pæn mængde krukker til, stoppet georginknolde i jorden, og fået sået blomster. Jeg ved nemlig hvor STOR betydning det har for mig, at jeg er omgivet af farver i haven, så længe som overhovedet muligt. Det virker som vitaminer jeg kan suuuuge til mig, hver gang jeg er ude, og som skal lagres til den mørke tid på året.
I år har jeg for første gang handlet frø hos Albinus Frø på nettet. De skal blive til de skønne Stolte Kavaler her over.
Hvis ikke du kender Albinus  Frø, og som mig er vild med blomster, så skulle du prøve at tjekke hendes hjemmeside ud. Man kan også tilmelde sig et nyhedsbrev, som er ren nydelse at modtage.
Forårs CollageMit gamle flueskab er blev udnævnt til spireplads, og stolen ved siden af, er der jeg skal sidde og nyde en stille stund, til lyden af frø der spire.
De to højbede i forhaven, skal gerne ende med at blive et sand farveorgie af h.h.v. georginer i røde, orange, pink og lilla farver og morgenfruer i rå mængder.
Hvis ikke jeg tager meget fejl, så kan jeg faktisk høre dem vokse :-)