Er den ikke bare fantastisk???

IMG_2345Nu har jeg tilbragt pænt meget tid i udstillingslokalet på Kirsebærgården på det sidste, og forelsket mig  dybt og inderligt. Og hvad har det så med en gammel elmåler og -afbryder at gøre, tænker du måske? Joh, det er såmænd den jeg har forelsket mig i…
Det kan godt være, at man i dag helst ser den slags gemt godt og grundigt i et målerskab, men helt ærligt – jeg ville elske at have denne hængende synligt hjemme hos mig.
Og JA, jeg ved godt, at jeg har det med at kaste min kærlighed må lidt spøjse ting (undskyld Jørgen, det er ikke dig jeg mener :-) ).

 

Så er det på fredag…..

…. vi har fernisering på MIDSOMMERUDSTILLINGEN på Kirsebærgården i Svejbæk.
Så er du på de kanter, er du hjertelig velkommen til at kigge forbi til et glas, lidt pillerier og en gang levende musik fra 15-18.
PLAKATENOg ja indrømmet – jeg ville da gerne have haft lidt flere billeder med, end de to jeg fik igennem nåleøjet, men sådan skulle det så ikke være.
Vælger at glæde mig over, at jeg dog fik et mere med, end det alle har krav på.
MIDSOMMER VÆRKERHer er de to værker jeg har med på udstillingen.
Det er ikke den bedste farvegengivelse. I virkeligheden er der noget mere knald på farverne, så der har fotografen (som er mig) ikke været for heldig.

Det evigt tilbagevendende med fodtøj….

SKOCOLLAGE 1Jeg ved ikke hvad det er med fodtøj og så mig??? Jeg ender ALTID med at få problemer, når jeg skal noget, hvor jeg skal forsøge at se bare lidt festlig ud. Modsat det brede flertal, så er jeg nemlig ikke en af dem, der ELSKER sko, og har dem i rå mængder. Og NEJ, det handler ikke om, at jeg er en stakkel, der ikke har råd til sko. De interesserer mig åbenbart bare ikke. Måske fordi jeg har det bedst på bare fødder, ikke er til sko med hæl, eller – og det lyder åndsvagt, har en lyd der er sådan lidt for “fin-dame-agtig”, som jeg slet ikke kan identificerer mig med…
Uanset grunden så får jeg altid krise, hvis jeg ikke kan komme i indiske guld sandaler eller Dr. Martens støvler.
MEN, nu har jeg simpelthen fundet en løsning på noget ind imellem… Et par sorte sko fra H&M, jeg kan pimpe efter humør og farve.
SKOCOLLAGE 2Så laver jeg ganske simpelt nogle stofknapper, som får monteret en brochenål på bagsiden. Dem kan jeg skifter ud, så de passer til resten af outfittet.
Det kan selvfølgelig være alt mulig andet, der kan sættes brochenål på – scrablebrikker, plastic insekter og alt mulig andet…
Til lørdagens cocktailparty kan jeg kun sige JEG ER KLAR!!!