Om liiige at nå, og at stå med det ene ben på vej på ferie….

Så vi bare SÅ meget på vej på ferie, og det lige om lidt. Studenten bliver hjemme, og holder skansen sammen med gud og hver mand (og hunden), og forhåbentlig også kæresten. Der skal nok blive liv og glade dage – på den gode måde…
OG – så var det så, at jeg også liiige nåede, at få nogle små billeder klar (A4), som bl.a skal bruges, når jeg vel hjemme igen, skal være med til Åbne Atelierdøre.
EVY 1 CollageEVY 2 CollageEVY 3 CollageEVY 4 CollageEVY 5 CollageOg så er jeg ellers den, der har lynet tasken, og vendt snuden mod Italien, til is, pizza, sol, vand, gode markedet og TOTALT afslapning..
En fantastisk sommer til alle jer herfra :-)

Nogle gange er noget så lækkert, at man bare MÅ dele….

3Jeg var jo som bekendt så svineheldig, at vinde en thehætte hos Nanette.. Den landede i lørdags, og er – tro det eller lad være, ENDNU federe i virkeligheden. Den lækreste blålilla farve har tryk og foer, og det er liiige noget jeg kan lide.
Det var én ting….
GIVEAWAY CollageNoget helt andet er – se lige her…
For det første var det ikke BARE en pakke posten stak ud, det var en pakke med MEGET høj lækkerhedsfaktor, skulle jeg hilse og sige. Det fornemmede jeg allerede, da jeg så de lækre orange dots. Da emballagen var afmonteret, dukkede ENDNU en lækker pakke op. Inde i den lå ikke så overraskende 1 stk. super lækker thehætte. MEN, det stoppede ikke der – der lå også den dejligste overraskelse, i form af en pose med lækkerier til lidt sommer krea projekter, og en sød hjemmegjort hilsen. Det kan godt være jeg er nem at røre i øjeblikket, men rørt og MEGA GLAD det blev jeg.
Tusind tak Nanette, hvor er du altså sød!!!
Og i andre – i må gerne nyde i billedform :-)

Juhuuuuue – jeg har vundet!!!!

Give-away-juni-2013Aiiii hvor fantastisk altså :-)
Jeg har, SIMPELTHEN vundet denne skønne thehætte på Nanette Friberts blog :-)  Det er så sjældent jeg vinder noget, og denne thehætte er jeg da HELT VILDT glad for, skal hjem og bo hos mig. Har kun en gl. yderst ugly en, jeg selv har filtet for en menneskealder siden. Eneste gode man kan sige om den er, at den holder the´en varm. Nu vil jeg glæde mig over, at kunne serverer en kop the på en yderst delikat og præsentabel vis. TUSIND TAK Nanette (kan mærke jeg sidder og smiler stort!!)
PS: I skulle iøvrigt tage at kigge forbi hendes skønne blog (jeg kommer der selv jævnligt)…

 

Mit stolte moderhjerte svulmer, så det er lige ved at sprænges :-)

Jonas Anna Malthe CollageOg ja, nu får jeg nok på puklen, men jeg tager chancen alligevel – man er vel risikovillig.
Men når jeg ikke har været så kreativ på det sidste, er det tiden og ikke lysten der har manglet. Til gengæld har vi haft festivitas BIG time, og det har været travlt men DEJLIGT.
Det har for ældste sønnens vedkommende, handlet om en studenterhue af den flotteste slags, der er blevet monteret på hans hoved. Det har betyder dansen lancier, studenterkørsel/-besøg, dimission, studenterreception og laven mad mad og atter mad.
Anna har afsluttet 9. klasse på flotteste vis, og der har det handlet om udklædning, sidste-skoledagsfest og dimission.
Malthe – ja han har lige afsluttet mellemtrinnet, og rykker i overbygningen efter sommer-ferien, til verdens bedste læreteam. MEN, nu venter først 6 uger ferie, hvor der skal skates, køres longboard, spilles guitar og trommer…
Og nu skal jeg nok skåne jer for mere pral af min dejlige flok, men jeg kunne bare ikke liiiige holde mig i skindet. (så må vi se, om jeg bliver bedt om at droppe det indlæg!?)