Sidste pakke afleveret – tjek….

Jeg er færdig som i HELT færdig med julegaver, pakkespilsgaver, værtindegaver, hygge-nissegaver og hvad der ellers har skullet i hus af gaver. Og bedst af det hele – det har kunnet lade sig gøre på den hyggelige måde, hvor jeg har hygget mig med det… Nu krydser jeg så bare fingre for, at pakkeposten svinger forbi med de sidste inden jul, men ellers må der bare laves et par julegave attrapper, der kan komme under træet (det er heldigvis til nogen der har alderen, hvor de gerne venter på noget godt).
Gave Helle Collage 1Og mit hemmelige projekt??
Det er også blevet færdigt, og jeg tør godt vise hvad det endte med, for hende det var til, har for travlt til at sidde og kigge med her, er jeg ret sikker på.
Det er blevet til en  - hmm, hvad skal jeg kalde det?? En “opbevaringsmappe” til tasken, hvor man kan gemme ting og sager der ellers dumpes løst ned, når man kommer rundt om kring, og bliver inspireret af sjove ting og dimser. Dem der har kigget i min taske ved, at der kan ligge de mærkeligste ting, som desværre nogle gange når at blive krøllet, inden det bliver fisket op.
Den er en slags prototype, da jeg længe har haft lyst til, at lave noget i traktorslange, hvor det skulle indgå et billede.
Billedet skulle have været et af mine egner, men det måtte jeg gå på kompromis, da jeg ikke kunne nå, at lave et, der havde den rigtige størrelse…
Det er lamineret, så det sidder godt beskyttet bag plast.
Spørg løs, hvis du har fået lyst til at lave en sidste lille DIY gave!
Gave Helle Collage 2Nu er den pakket ind, og “hyggenissen” har været forbi, og dumpe den i hendes postkasse, så DEN nåede frem inden juleaften, sådan!!
Nu skal der laves lidt julekonfekt til stille julemusik, og så vil jeg glæde mit til at  julehygge med svigerfamilien, når vi idag skal mødes hos os, og bytte julegaver.
Kan i have en dejlig 4. søndag i advent.

OM der stadig er puls her på matriklen ? Åhhh jo, det er der skam – julepuls.

INDGANGSPARTITror da nok lige, det er evigheder siden, jeg sidst har skrevet noget her, men julen ER altså kommet til Svejbæk….
Må nok erkende, at jeg ALDRIG bliver en af dem, der laver indlæg, hverken hver – eller hveranden dag, men det var nu heller aldrig intentionen. Meeen, derfor er det nu alligevel FOR længe siden.

Ting har det med at komme i stimer, her i huset, men det kan de fleste sikkert nikke genkendende til tror jeg.
Det er gået slag i slag siden Åbne atelierdøre i august, og jeg må så bare se i øjnene, at når større projekter står i kø, så taber det stilsiddende foran Mac´en..

Tiden er gået med at hjælpe ældste sønnen med at flytte til Århus, hvor han er kommet ind på drømmestudiet psykologi, og spørg lige om han er glad…
Det medførte en mindre “rotation” her på matriklen, som indebar projekter på de tilbage-blevne ungers værelser, nyt soveværelse og ikke mindst ET ARBEJDSVÆRELSE TIL MIG – inde i varmen…
Fra nu af kan jeg sidde og arbejde inde i varmen, med udsigt til “Atelierbaghuset”, og drømme om varmere tider, hvor jeg igen kan rykke ud i “skurvognen” – LUKSUS!!
De stribede vægge i soveværelset og mit arbejdsværelse, den tager vi senere, lige nu har jeg bare brug for at vise, at julen faktisk ER kommet til os.
(ikke et ord om billedkvalitet!!!)
ADV. KRANSDer er lavet advents”krans” af den cigarpresse jeg har drømt om siden sidste år i dec., hvor jeg desværre ikke fik fingre i en. Det var Anne fra Hverken fugl eller fisk, der havde nogle med sidste år, på julemarked hos Linked Ink. Det havde hun heldigvis også i år, hvor hun var med på julemarkedet på Ludvigslyst, og NU var jeg heldig og sagde HAPS!!
KALENDERLYSTALLERKENRÆKKE CollageKalenderlyset er der også HELT styr på, hvis man lige ser bort fra, at vi allerede igår nåede til d. 19. dec. Troede ellers det kunne brænde lystigt med den str. det havde fra start…..
Nisserne er også flyttet ind på tallerkenrækkes sammen med Peters Jul.
JULESTJERNE COLLAGEDer er flettet julestjerner og flere er på vej. Fandt de fineste stjernsstrimler i både Rema og Søstrene Greene. Nu er det bare at lade roen falde på i sofakrogen, og så lade fingrene arbejde sig igennem lageret.

HYACINTVINDUES CollageDer er kommet lidt julehygge i vinduerne og i krogene rundt omkring…
SKAB BRYGGERSDen lille nisse er flyttet ind på skabet i bryggerset….
LUCIAB.SMÅKAGER CollageDer er bagt OG spist luciaboller på luciadag, og småkagerne er bagt og fyldt i dåserne i skabet. Da der nærmest traditioen tro stadig var nogle på bunden fra sidst jul, er der i år kun bagt tre slags, bl.a. lakrids småkagerne jeg bagte for første gang sidste år. De er vist kommet for at blive.
VÆRTINDEGAVERJeg har lavet tre fade med vers fra Peters Jul, der sammen med lidt lys og chokolade + lidt andre jule krims krams, skal bruges til hyggegaver..
(jeg har brugt den porcelæns pen, jeg før har skrevet om).
HEMMELIG PROJEKTNu skal jeg til at have gang i et “hemmeligt” projekt til en anden lille hyggegave… Den må jeg hellere lade være med at skrive mere om her lige nu. Slut resultatet kommer senere, hvis alt går vel.
Håber der er mere julefred en julestress hjemme hos jer.
Og så i gang med det “hemmelige” projekt, så der kan komme flueben ved det….