Så er top-laget er lagt !

Køkkengulv 1“And action!!!”
Så fik vi lagt det øverste lag, som er det der afgør, hvor mørkt gulvet ender med at blive, og hvor meget “liv” der bliver i overfladen.
Vi har valgt, at det skulle have en lidt mørkere farve, end mørtlen har i sig selv (synes den er lidt over i det gule, og jeg ville gerne have den lidt mere overbevisende grå), derfor blev der tilsat en lille mængde farvepigment.

Det er liiiidt nervepirrende, da den skal sidde i skabet føste gang, men jeg tror farven er lige i øjet (var et split sec. lidt nervøs for, OM den alligevel blev for mørk, men den parkerede jeg allerede inden jeg gik i seng, og det havde tørret 6 timer).
Vi skulle også forholde os til, hvor meget “liv” der skal være i overfladen.
Det fremkommer ved, at der slutteligt, bliver sprøjtet mere eller mindre vand på overfladen med en forstøver.
Vi ville gerne have en forholdsvis rolig overflade, der på den anden side heller ikke måtte se “død” ud, men jeg tror Michael har ramt det rigtig fint.

Hvad han også har ramt nu, er en kommunikationsform man kan bruge til noget, så – point for det.
Nu får jeg fine meldinger om, hvornår de kommer næste gang, og hvornår de er på vej, så jeg kan sørge for at være hjemme, såe….. NOW WE TALK 🙂

Alt efter hvordan det går med tørringen, kommer de i dag eller imorgen, og kører det over med en slibemaskine, og giver det slutbehandling.
Vi lufter ud til den store guldmedalje, så fugten kan komme ud af huset, hvilket betyder gennemtræk, og at vi har spist morgenmad i selskab med en flok pingviner – eller nårh nej – overdrivelse fremmer forståelsen……

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


ni − = 2