Så skal væggene gøres fine igen..

fullsizeoutput_2643fullsizeoutput_2640Så er det væggene det handler om!
Da vi havde paneler på væggene over køkkenbordet i det gl. køkken, og de skulle “dø” med renoveringen, fik de filtbeklædte væg en noget hård medfart.
Malerarbejde er vi selv ret gode til, men lige det med at få væggene helt glatte og fine igen, klar til at favne et nyt køkken – var vi enige om, at få en proff til at klare.
Anne Marie fra Malerfirmaet amj-mal blev hende vi valgte, da vi blev gjort opmærksom på, at hun lige var startet op, og det ville vi da godt lige støtte op omkring.
Hun er en rigtig sød ung pige, der har smuttet os ind i programmet, så vi kan komme videre, og blive klar til at bygge sokler i weekeden.
Allerede nu inden det er helt færdig slebet og fuget, ser det rigtig rigtig flot ud, så det var et godt valg :-)

Istedet for at få filt op igen, har vi valgt at nøjes med at få det spartlet og slebet, så overgangene mod filten bliver nærmest usynlige. Når først det er malet, kan man alligevel ikke se, om der er filt eller ej.
Imorgen kommer hun og gør det færdigt, og så skal der bare males vægge og vindues-plader.

BARE og BARE – for der er lige nogle beslutninger omkr. farve der skal træffes, og NEJ – det gælder ikke liv og død, og det er BARE en farve, men….
Såe…  der skal lige besluttes, OM den skal køres rent ind med lyst, ELLER om vi er ovre i en HELT mørk væg ved det store vindue mod den overdækkede, for at give lidt hygge stemning til det ret store rum, køkkenet er en del af.
Vindueslysningerne skal forblive lyse, det ligger fast – ikke noget med at de skal “sluge” noget af lyset – det skal bare strømme ind.
Så nu vil jeg gå og summe lidt, og finde ud af, hvilken model vi går med.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


+ 9 = atten

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>