Velkommen!

Det holdt hårdt, men ENDELIG kan jeg til min egen store glæde, byde velkommen på min blog, og lade hvem der måtte være interesset, tage et kig i mit galleri.
Der er stadig et stykke vej, inden galleriet er helt på plads, men jeg arbejder på højtryk, så det er lige før der går ild i håret :-)
Jeg lover, at der nok skal komme mere gang i selve bloggen, når det mere tekniske (og ikke helt så spændende)er på plads.

Håber på jeres overbærenhed i starten, og at i kigger forbi igen…

 

 

13 tanker om "Velkommen!"

 1. Kære Lotte

  Det er sådan en fin side du har fået lavet her – glæder mig til at følge den.
  Jeg har brugt din “facebook like” så der bliver reklameret for din side på min facebook profil.

  KH
  Rikke

  • TAK! søde Rikke – med sådan en tålmodig lærer er man godt på vej, og godt rustet til at kæmpe videre :-) OG der skal uden tvivl kæmpes nogle kampe. I løbet af ugen skulle det gerne rykke godt.

 2. Hey Lotte!

  Hvor ER det bare en slot side – Du er for SEJ!
  Jeg nyder virkelig, at se dine billeder her – hvor jeg ser dem sammen og får et “overblik” :-) – det ser rigtig godt ud – og ja du ved jo jeg synes vældig godt om dine billeder!
  Tillykke med at være lige der hvor du er!
  kh
  bc

  • TAK! Er stadig MEGET på glat is når det kommer til den mere tekniske del omkring hjemmeside. Håber min kampånd lader mig blive mere tilbagelænet også på det område – gerne i nær fremtid… (Sagde den utålmodige) :-)

   • Hey du!
    Tag nu og nyd hvor langt du ER kommet :-) – Det er da super mega flot!
    Have a wonderful day!
    knus
    bc
    PS: Ved godt at det hedder “flot side” og IKKE “slot side”…..

  • Hej Marianne, og også tak til dig. Man kan godt føle sig lidt fjollet som helt grøn i blogverdenen, når man kan blive så glad inden i over en kommentar. MEN, det var lige hvad jeg blev for din :-) Måtte da også lige vende en tur på din blog, som jeg nu har føjet på min liste.. Du har da fuldstændig styr på det, så jeg bøjer mig i støvet i respekt.. Glæder mig til at kigge forbi igen!!

 3. Kære Lotte !!!
  Det er da bare en super flot hjemmeside du har fået lavet !!!
  Tillykke med det, – glæder mig til at følge dine kreative ideer …..
  ….. Og har jeg været i skabet efter en rød nederdel, ala den du
  stod og strålede med i Sejs City :-)
  Knus
  Maria

  • Tak Maria.. Ja, sådan en rød nederdel bliver man lidt glad af. Vil nu spotte, hvad du finder på at sætte til, for der måtte jeg lede lidt længe i skabet :-)

 4. Wauw…. sikke en blog – meget flot, dejlige farver og sikke en smart idé!
  Dejligt at kende sådan en super kreativ Qvinde.

  Knus Charlotte

 5. Hej Lotte.

  Sikke fin reklame vi begge fik med på vejen hos Anette, :-) :-) Jeg måtte naturligvis forbi og se hos en anden for hvem det at blogge også er nyt. Sikke et totalt skønt atelier du har dér – ligner et sted, hvor der er godt at tænke kreative tanker… Og det kan jeg se du gør; skønne malerier og dejlige farver :-) :-) Jeg vender tilbage kan du tro…

  • Som ny i denne blog-verden, ved du hvor glad man bliver for respons, og så dejlig en af slagsen som din, giver næsten bobler indeni:-) TAK skal du have!! Og Ja, dejlig reklame fra Anette, som jeg først har stiftet bekendskab med, efter selv at have fået blog. Kan allerede mærke, at hendes blog er ved at sprænges af kreativitet. Hun er en stjerne…. Glæder mig til at der lige bliver lidt mere ro på, oven på Åbne atelierdøre, så jeg kan komme lidt videre med min blog, og bla. få lavet en liste over blogge jeg selv læser. Vil så gerne kunne gøre gengæld, for de søde bloggere, jeg møder på min vej. MEN, det er ikke noget der ligger lige til højre benet for mig, så det tager tid, men jeg skal vise dem skal jeg :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


tre − 1 =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>