Tju bang borgmesterstang – mit værksted fra start til slut….

Ja indrømmet – det er nok mest mig selv, der synes det er SÅ fantastisk – og så alligevel !?
Uanset, så vil jeg lige tage jer med på en “lille” forvandling fra slidt til MIT..

Sådan så “vidunderet” ud, da den takket være en hjælpsom sjæl sendt fra himmelen, endelig stod i Svejbæk, til megen undren for de omkringboende.
Nogle højt skattede venner, skal have en stor del af æren for, at den overhovedet kom om i baghaven. (stort TAK Margit & Jesper).

For det ikke skal være løgn, er det de samme gode venner, der skal have æren for, at disse fantastiske gl. vinduer, nu sidder i min vogn… Klunsning længe leve!!

OG, så var den ikke mere vidunderlig, da det kom til stykket.. At den overhovedet endte som værksted, og ikke som skrot, er helt og aldeles min kære fars skyld… TAK søde far, du har ENDNU engang udrettet mirakler.. Mon jeg nogensinde kan betale tilbage?? Han er i øvrigt en super dygtig pilefletter, selvom han er ret så beskeden.

Det skal være skidt, før det bliver godt. Måske bliver det faktisk ekstra godt, når det var virkelig skidt?!!

Nu begyndte det for alvor at kilde forventningsfuldt i maven… Havde jeg før haft min lille tvivl, så var den helt og aldeles væk nu.

Så kom det indvendige på plads…

Det ene vindue havde en rådden ramme. Heldigvis var min kære far frisk på, at vi brugte de sunde oplukkelige dele på alternativ vis. Nyder så meget det vindue fra gulv til loft.

Taaa daaa!! Ikke bare er værkstedet færdigt, det har til og med fået sin helt egen plads med klunsede 50×50 fliser i skøn forening med pigsten. Her skal sendes en stor TAK til svigerfar, der knoklede med at plane ud, så der nu kan serveres en hel kop kaffe, uden den løber ud over kanten.

Et lidt langt indlæg, I know – men TAK fordi du holdt ud..Skulle dette indlæg inspirerer nogen til at kaste sig ud i et tilsvarende projekt, skulle det glæde mig, og min blog har dermed allerede givet mening 🙂

17 tanker om "Tju bang borgmesterstang – mit værksted fra start til slut…."

  • Tak skal du have, og ja – vi er nogle lykkens pamfiliuser. Men jeg fornemmer også, at du forstår at værdsætte det 🙂

 1. Lone altså – du er simpelthen sådan en heldig kartoffel.
  Og – taktaktak – dit projekt atelier-i-baghaven er fantastisk. Nu har jeg bevismateriale til at overbevise min handy-gemal om, at DET KAN LA’ SIG GØRE.
  Hvor ser det inspirerende ud. Savler helt af misundelse.
  Og din nye blog tegner rigtig godt. Tillykke med den.
  Jeg holder øje med, hvad du finder på 😉

  • Hi hi Anette, der tog jeg mig selv i, at stå med øre til øre smil, da jeg læste din hilsen:-) Det er altid godt med håndfaste beviser, og det er al besværet værd. Tak for dine søde ord, de varmer!!

 2. Det er IKKE “kun” dig, der synes dette er fantastisk… det gør JEG også… i dén grad! Det er faktisk VILDT FANTASTISK(!) Idéen med forvandlingen, genbrug af de skønne gamle vinduer og den lækre indretning… det hele er ganske enkelt fortryllende i mine øjne!
  Nø-øøøj, hvor ville jeg elske at have sådan et sted i MIN have…!
  Tak fordi du delte herligheden med os. Jeg vil [også] vise dit blogindlæg til min(!) mand… bare sådan for “god ordens skyld”… Det ku’ jo være! 😉
  *SMIL* fra Lisbet

  • Nu bliver jeg helt glad inden i:-) Tak for din søde hilsen, og JA – den er fisme fantastisk. Hiv endelig manden ind forbi, og hils og sig, at min mand, der ellers blev en kende træt, da jeg luftede ideen, han ELSKER den nu. Faktisk er det som om den altid har været her, og hele haven nu for alvor gir´ mening. ALLE skulle have sådan en:-) Har været inde og vende din blog, og vender tilbage i aften – blev SLET ikke færdig…

 3. Nej, nej, nej og undskyld i lange baner…..her tillader jeg mig ganske frit at kalde dig Lone, når nu du hedder Lotte. Jeg må ha’ fået malerhjerne.
  Undskyld LOTTE!!

  • Hæ hæ!! Rolig nu – det må vist høre i kategorien “let tilgiveligt” 🙂 Tror faktisk der må være noget med Lone og Lotte, for det er ikke første gang jeg er blevet kaldt Lone. Synes nu en Lone ser helt anderledes ud, men hvad ved bønder om agurkesalat??! Min erfaring siger, at en krøllet eller let skæv hjerne skal man være glad for, så hvis du mener at have malerhjerne, vil jeg føje det på listen over ting man skal være glad for 🙂 Hav en dejlig sommeraften!! LOTTE

 4. Her kom jeg så forbi… helt tilfældigt, som det jo kan ske her i Blogland.
  For Søren altså en skurvogn. Den er da så fuldstændig og fantstisk :o)
  Ikke underligt at du kan finde inspiration til dine skønne billeder her og så er du da rasende heldig med den far !
  God arbejdslyst og tillykke
  Hilsen Hanne

 5. Hej Lotte

  Jeg er så glad for at jeg lige kom forbi din blog – og lige kunne se dette indlæg om forvandlingen af dit skur..Det er dog helt utroligt, så vellykket det er blevet. Godt gået! Jeg er så misundelig – på den gode måde:) Tillykke med det og tak fordi du delte det:) Forstår godt at du er glad – og nu har du gjort det nemmere for os andre at visualisere drømmen..

  Hilsen Janne.

  • Tak for den søde hilsen Janne – dejligt at du kiggede forbi. At det endte med at blive så vellykket, skal min far tage en stor del af æren for. Han er noget nær gud med værktøj. Da den var skrællet i bund, viste det sig nemlig at være lidt mere end “bare lige”. Især hvis man ikke bare kan køre kortet igennem, og betale ved kasse 1.
   Netop fordi jeg har været med i hele processen, skatter jeg det endelige resultat ENDNU højere tror jeg. Og når jeg siger “lykkefølelse”, så mener jeg virkelig lykkefølelse, når jeg åbner døren og går ind i MIT VÆRKSTED. Og så er det jo i øvrigt ekstra skønt, hvis det kan inspirerer andre til at kaste sig ud i det, nu hvor de har set hvad en grim skurvogn kan blive til 🙂

 6. Jeg bliver lige forbløffet, hver gang jeg besøger denne side – og tro mig – den har været besøgt og vist til alle jeg kender gentagne gange i løbet af de sidste 2-3 år. Det her er så absolut også min drøm. Hold nu op hvor er din skurvogn LÆKKER!!
  Har været så heldig selv at få fingre i en lignende skurvogn, der har stået i vores have i nu tre år, og i år er ENDELIG året, hvor den skal i indtages som det udendørs værksted, malerum og krearum, den var tiltænkt til… Dette blogindlæg har i den grad inspireret mig HELT VILDT – og håber en dag jeg har mulighed for at se dit vidunder i den virkelige verden. TAK for giga inspiration!
  Kærlig hilsen Susanne, mitkrearum

  • Ihhh, hvor bliver jeg glad, når nogen tager sig tid til at skrive sådan en dejlig hilsen:-) Og så bliver jeg mindst lige så glad, når jeg hører at du er blevet inspireret til at få gang i egen skurvogn, med alt hvad det kommer til at medfører af skønne ting for dig. Og tro mig, du bliver HELT VILD MED DEN. Lad mig endelig vide, hvis jeg kan komme til at lure dit skønne sted på insta eller andet sted på et tidspunkt. Eller måske jeg allerede kan lure lidt på Mit krea rum??? Det må jeg vist lige ind og tjekke. Hjertelig tillykke med din vogn. Bedste hilsner Lotte

 7. Hejsa, den er godt nok fin din skurvogn!! 🙂 Vi kigger på at finde en midlertidig bolig som vi kan bo i gennem en længerevarende byggeproces, så jeg tænkte på om du vil fortælle hvor meget det ca har kostet dig at sætte din skurvogn i stand? MVH Brit

  • Tak skal du have, jeg er simpelthen også SÅ glad for den. Jeg ville ønske jeg kunne give det et svar, du kunne bruge til noget, men det tror jeg desværre ikke jeg kan. Jeg gav 5000,- for selve skurvognen, men gulvet var lidt en katastrofe, da linoleumen blev fjernet. Vinduerne er nogle jeg klunsede, så de var gratis, og det samme var min fars uvurderlige hjælp. Et slag på tasken er et sted mellem 5000,- og 8000,- , men så indgik der også reste træ fra nogle af min fars tidligere projekter, og lidt vi selv havde på lager. Vi isolerede heller ikke vildt og voldsomt, og den vil ikke være sjov at sove i om vinteren pga. kulde nede fra. Omvendt er den faktisk ret hurtig at varme op, med en enkelt olie el-radiator (du ved en af dem med hjul under). Håber du kan bruge det svar på den ene eller anden måde, og så al mulig held og lykke med byggeprocessen. Bedste hilsner Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


3 × = tyve fire