Taa daaa, så er Åbne Atelierdøre-kataloget 2012 for Silkeborg kommune på gaden

Forsiden ser sådan ud, med maleri af Anette Zimmerlund, der er med for første gang. Ville egentlig gerne linke til hendes hjemmeside, hvis nogen er blevet nysgerrig på hende (det er jeg nemlig!). MEN, det eneste der er at finde om hende der, er forsidebilledet og hvem hun deler atelier med, så det får man ikke lige styret nysgerrigheden af. DERFOR må i kigge forbi hende, hvis i vil se og vide mere.

Hende her nr. 41 derimod, hende kender jeg til gengæld rigtig godt, og jeg ved hun vil synes der er rigtig hyggeligt, hvis i lægger vejen forbi, når
                                                  Åbne Atelierdøre
løber af staben d. 18. og 19. august. Hvad jeg også ved er, at hun beder guderne om godt vejr, så I får lyst til at slå jer ned i haven, nyde stemningen, en kop kaffe/the og lidt pillerier, af den ene eller anden slags….
YEP, det er mig – og hvis nogen spørger, om jeg godt kan få bare lidt sommerfugle i maven ved tanken, må jeg nok være ærlig og sige JA.
Men, jeg er også fuld af spændt forventning, og glæder mig HELT VILDT.
Er efterhånden blevet spurgt så mange gange, OM man da ikke kan komme hjem til mig og kigge. Og jo, det er da lige hvad du kan..
Meget mere om Åbne Atelierdøre, når vi kommer lidt tættere på……

6 tanker om "Taa daaa, så er Åbne Atelierdøre-kataloget 2012 for Silkeborg kommune på gaden"

 1. Så fik jeg endelig besøgt dig herinde. Og hvor har du fået indrettet dig flot…både her på bloggen og i atelieret. Jeg håber på at komme rundt på besøg til Åbne atelierdøre, og må da helt bestemt et smut forbi Atelierbaghuset.
  Rigtig god arbejdslyst op til – de er altid en hulens masse at se til ;-)
  mange hilsner
  RikkeRøjkjær

  • Tusind tak for de søde ord Rikke :-)
   Du skal være så hjertelig velkommen til Åbne atelierdøre, som jeg efter lørdagens fernisering i Kulturspinderiet, kan mærke at jeg begynder at glæde mig helt vildt til. Der er frisk kaffe og the på kanden, og jeg vil elske hvis du svinger forbi.

 2. Sådan Lotte og held og lykke med weekendens åbne døre. Ville så gerne se dig baghus, men weekenden siger fest og så er der vist ikke flere duraceller tilbage. Måske kan jeg se det en anden gang.
  Tænker på, om jeg må vise dit unikke atelier på min blog og henvise til din???

  Må din weekend byde på mange gæster.

  • Ja helt ærligt du, tid er en mangelvare, især i disse dage. Det ville ellers være hyggeligt, med dit kig forbi, men skal der være fest, så lad der være fest. Mit værksted bliver hvor det er, og du skal til enhver tid, være så velkommen.
   Om du må vise mit værkstd på din blog?? YES, og jeg vil i såfald blive noget så varm om hjertet :-)

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


6 − = fire

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>