Mokka tulipaner – how to do…

Da jeg bliver ved med, at få mails med spørgsmål om mine “mokka tulipaner” som jeg valgte at kalde dem, tager jeg nu konsekvensen, og laver et lille indlæg om HVOR simpelt det er, at gøre dem efter.
Da jeg ikke selv var lagerførende i små mokkakopper (heraf navnet mokka tulipaner), måtte jeg en tur på genbrug. Der får man til gengæld en pæn mængde for ingen penge.
Så kræver det ikke andet end armerings jern Ø ca. 10 mm., der klippes i forskellige længder med en boldsaks. Det kan man snildt klare selv, hvis man som jeg, har overarme som skinker 🙂  Ellers ud og find en stærk mand.
Jeg tog den lette løsning, og valgte limpistol. En ordentlig klat på armerings-jernet, og “tjup” en mokkakop på toppen. Havde en spand med sand, jeg kunne stikke dem ned i, da koppen kunne holde sig selv. Så ellers videre med de næste til buketten.

Nu kunne jeg jo så fint læne mig tilbage, og tage æren for ideen, og det gør jeg også gerne, når det ER noget jeg selv har fundet på. MEN – i dette tilfælde har jeg ladet mig inspirerer af Elna Bengtsson fra Förslöv i Sverige, så lad den rette kvinde blive hyldet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


tre + = 4