For f….. da også (undskyld), men hvorfor er jeg dog født så teknisk fat-svag???

Faktisk kan jeg godt blive ret fasineret af, HVAD det er i hjernen der gør, at noget ligger lige til højre benet for nogle, slet ikke ligger nogle steder for andre (læs MIG). Nu har jeg længe forsøgt at tage mig sammen til at “knække”, hvordan det er man lægger små billeder over i sidebaren, enten blot som et billede, eller som et link. NU skulle det være, og kampånden var ellers stor skulle jeg hilse og sige – det er den ikke mere!!!! For hede hule da også, jeg får bare SPAT af mine manglende evner. Nu ville jeg ellers ligge et link der over, til en helt ufattelig fantastisk give away hos Nanette Fribert, men nixen bixen grønærten, sådan skulle det ikke være. Nu får i den her istedet, for det kan ikke kun være mig, der bare SÅ gerne vil vinde den.
Er der nogle af jer super hajer, der har en wordPress blog, der har lyst til at skære ud i pap, hvordan det er man gør, når man for pokker gerne vil have billeder ud i den sidebar ALTSÅ, så giv endelig et pip – jeg vil SÅ gerne vide det (evt. et godt link???).

9 tanker om "For f….. da også (undskyld), men hvorfor er jeg dog født så teknisk fat-svag???"

 1. Altsaa… teknikken kan jeg bare slet ikke hjaelpe med. Overhovedet. Men desvaerre. Haaber andre kan assistere. Men Give away\en gad jeg bare godt vinde!! Tak fordi du deler… (Kendte hende slet ikke)

  • Åhhh nej altså, den pokkers teknik… Er det derimod noget man i bedste forstand, kan stikke hænderne i, så er jeg helt anderledes på hjemmebane… Selvfølgelig deler jeg:-) Den slags lækkerier er for gode til at holde for sig selv. Pøj pøj til dig!!

  • Åhh Rikke, jeg vil HELT VILDT gerne lege med dig en dag, og er dybt taknemmelig over, at du gider lege med så “tung” en sag som mig. Jeg kræver i den grad støttepædagog, til at få de sidste ting på plads. Hvis bare jeg kunne en brøkdel af, hvad dit skarpe hoved og rappe hænder formår, så var jeg godt kørende, but NOT.

 2. Ok Lotte – for det første…..
  1 – går du ind i “Udseende” og videre til “Widgets”.
  2 – hvis det er link og billede, trækken du “Image Widget” over i “Sidedaren” (venstreklikker og trækker nævnte widget derhen du vil i sidebaren).
  3 – Klik på pilen
  4 – Klik på “Image” og hent billedet fra dit billedgalleri på computeren – upload – klik thumbnail og
  5 – Klik “Image” igen – i sidebaren – klik mediebiblioteket – klik “vis” ud for billedet
  6 – Klik “Insert into widget”
  7 – Angiv størrelsen i “Width” (eks 210) og klik i rummet “Height” og størrelsen justrer sig selv.
  8 – Klik i titelfeltet og skriv titel
  9 – Klik i linkfeltet og indsæt link til nævnte side (venstreklik og kopier linkadresse/venstreklik og indsæt i felt)
  10 – Klik på pilen ved “Stay in window” og vælg
  11 – Slet teksten i “alternate text”.
  12 – Skriv evt en tekst i “Caption”
  13 – Indstil i feltet “Align”
  Tjek om det hele er rettet til og tryk på “Gem”

  Håber det var fyldestgørende. Kast dig ud i det og gør nogle erfaringer.
  Det lyder måske indviklet, men det er det ikke, når man først har prøvet det et par gange.
  God fornøjelse.

  • Helt ærligt, nu bliver jeg faktisk dybt rørt og glad helt ind i hjertet. Tænk at du har siddet og brugt tid på, at skære det ud i pap for mig…. Det er simpelthen så STORT. Hvor er du dog et elskeligt, godt og overskudsagtigt menneske Anette. Nu vil jeg sætte mig hurtigst muligt, når der er et stille øjeblik, og kaste mig ud i det pkt. for pkt., og jeg glæder mig 🙂 TAK TAK TAK!!!

   • Kæreste – så hjælper du mig måske med noget en anden gang.
    Jeg ved af erfaring, hvor lang tid det kan ta’ at lære – og hvorfor skulle jeg ikke hjælpe, når jeg endelig kan det 😉

    Dejligt, at du kan bruge det. Det gør mig glad.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


+ 9 = fjorten