GODT NYTÅR!!!!

Tænker på, OM der er en uskreven regel for, HVOR længe man egentlig kan blive ved med, at ønske godt nytår??? Men, man siger at en god gerning ikke kan gøres for tit, derfor er et godt ønske for andre, vel ligeledes altid velkommen?? Jeg vil i alle tilfælde starte med, at ønske hvem der måtte lægge vejen forbi, et rigtig dejligt et af slagsen.
Hvorfor er det lige, at december altid flyver afsted, og altid i lidt for højt tempo?? Der er så mange ting jeg gerne vil nå at lave, og alligevel ender det oftest med en masse kompro- miser…

Tror faktisk godt jeg kender svaret… FORDI jeg er helt urealistisk, når det kommer til projekter i dec. Medens man er op slugt af dem, og de før nævnte kompromiser, ja så suser tiden bare afsted. MEN, tiden flyver også i godt selskab, og det er jo næsten det samme. Når man laver noget man godt kan lide, så flyver tiden bare afsted. Vigtigst for mig er det dog, at jeg hygger mig med det (og det gør jeg), for det skal ikke være sur pligt. Ungerne er med liiige nøjagtig så meget de lyster, for det SKAL være lystbetonet, og ikke mit behov de skal tilfredsstille.

Der var MEGET jeg gerne ville have haft lavet, men har valgt glæde mig over det jeg rent faktisk nåede.
Hvad jeg ikke fik gjort, var at tage billeder af forskellige ting og sager, så det må åbenbart ikke have været vigtigt på det tidspunkt. Lidt har jeg dog billeder af, og her er noget af det jeg FIK gjort:
Opskriften til butterflyen kan du finde hos frøkenen og baronen, som forstår at lave hækleopskrifter, så man ikke er i tvivl. Iøvrigt har hun den mest fabelagtige campingvogn, og laver en masse virkelig fine ting og sager. Und dig selv et besøg hos hende, hvis du ikke allerede kender hende (det gør du sikkert).
Sååe, alt i alt fik jeg vist nået det vigtigste!

2 tanker om "GODT NYTÅR!!!!"

  1. Rigtig godt nytår til dig også Lotte (Jeg syns godt vi kan nå det endnu 🙂 ) Det er bare den helt rigtige måde at huske at det skal være LYSTbetonet det vi kaster os over…det bliver alt for surt, hvis vi bare hovedløst jagter afsted for at nå det ene og det andet, hvis det blot er fordi “det skal man jo”. Dejlige ting du har fået lavet…

    Jeg forelskede mig i dine lakridssmåkager som er blevet lavet mere end en gang 🙂 (faktisk står de til afkøling på bageristen lige nu ha ha ha) Jeg var så uheldig at tabe en af kagedåserne…øv med øv på. de knuste småkager endte dog som ingrediens i nytårsdesserten; jeg knuste dem lidt mere og hakkede lys og mørk chokolade. Blandede de tre dele og rullede stykker af en god vanilleis i de lækre sager. Uuhmmm – og desserten gentages i aften. Rigtig go weekend Lotte

    • Du har helt ret, ikke noget med sure pligter, det gider vi bare ikke, det er livet fisme for kort til 🙂
      Jamen de småkager ER altså også bare gode, og blev helt klart også familiens favorit i år. Jeg tror heller ikke jeg kan vente helt til næste jul, inden jeg skal bage dem igen. Hvorfor er det iøvrigt også, at man (læses JEG) så sjældent bager småkager resten af året mon?? Tit er en småkage rigeligt fint til en kaffe m. skum, i stedet for et stykke kage.. GENIALT at bruge de “tabte krummer” til en dessert, og det lyder da mega lækkert. Hvis ikke aften guffen var på plads, så havde jeg kastet mig over det. En ting er dog sikkert – ideen er hermed noteret til en anden god gang 🙂 Rigtig god weekend til dig også!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


ni − = 8