I 2013 vil jeg……

Ja, nu kunne jeg jo godt lægge ud med en helt masse frelste nytårsløfter a la ikke mere at spise kage, chokolade osv. osv., MEN – det gider jeg simpelthen ikke. For det første, så bliver man bombarderet med sundheds-/slankekure alle steder fra i øjeblikket, og åhhhh hvor jeg bare ikke gider. For det andet, så er min svingende karakterstyrke, en sag mellem mig og mig.
Derfor vil jeg blot sige, at i 2013 vil jegSNYDE FORÅRIMG_1545107986-bIMG_1546
HJEMMESIDEBILLEDER…….. og nu tror jeg lige jeg vil spise en klid kiks :-)

9 tanker om "I 2013 vil jeg……"

  • Efter som det meste er lystbetonet, så burde der være en fair chance for, at komme i mål med det hen over året. Især trykrammerne kribler det gevaldigt i fingrene, for at komme i gang med. Men da det er noget helt andet end at svinge pensler, så kræver det lige lidt indledende manøvre, men nøjjj sikke muligheder, og jeg glæder mig :-)

 1. HEP, hep :-) Gode planer at have… Jeg kunne så godt tænke mig at prøve rammetryk – Håber du vil dele, hvordan det går og evt. hvordan du så selv få lavet de hersens rammer!? Følger med fra sidelinjen – og håber i 2013 at kunne besøge dit atelier…

  • Ja, jeg har også haft lyst til det de sidste 5 år. Det har bare krævet noget af en dyb indånding synes jeg. Måske fordi jeg helst vil bruge egne trykrammer, og også helst selv vil lære at lave dem. Tror det er det, at man skal stå og arbejde i delvis mørke, der får det til at virke sådan lidt besværligt… Men, nu skal det s.. være. Når jeg synes jeg har noget erfaring at byde på, så skal jeg gerne dele, og dejligt med lidt hep på sidelinjen :-)

 2. Det lyder dejligt! Tekstiltryk er så skønt at arbejde med. Det giver så meget energi, sjov og glæde. Har du styr på fototeknik, så er der så mange muligheder for spændende print på stof, papir og lærred.
  Jeg har lige tilføjet dig til min blogliste :-)

  • Åhhh ja, det er lige præcis alle de muligheder der ligger i det, der virker så tillokkende. Har hovedet fuld af ideer, jeg gerne vil føre ud i livet, men er som delmål glad, når jeg har fået styr på den fototekniske del. Hvis jeg ender med, at kaste håndklædet i ringen, så tilmelder jeg mig et kursus hos dig, for det er da noget du behersker big time kan jeg se. Har godt nok også været tæt på, men har bare tænkt, at jeg så alligevel efterfølgende skal hjem opfinde den dybetallerken igen, da dit belysningsapparat, sikkert er af den proff slags, som ikke lige er en realistisk investering for mig.
   Men, lad os nu se, om jeg alligevel ender hos dig :-)
   At jeg er føjet på din blogliste, gør mig varm om hjertet. Følger selv med stor interesse din :-) :-)

   • Kære Lotte
    Jeg har en proff. lampe som jeg bruger til at belyse mine serigrafirammer, men på mine kurser viser jeg hvordan man for næsten ingen penge kan indrette sit eget mørkekammer derhjemme, og hvordan man kan bruge en billig arbejdslampe. Det er ikke dyrt, og det er vildt sjovt. Der er så mange muligheder! Pøj pøj med dine tryk! Hvis du løber surt i det er du hjertelig velkommen på et af mine kurser.

 3. Hvis der er meget fototeknik, så send mig liiiige en mail, inden du går helt i spåner Lotte! Også hvis det ender med at kræve mørkekammerudstyr – har en del stående nedpakket i skuret!(som garanteret er bundfrossent – men alligevel!) Sig mig en gang – vil det så sige, at du faktisk kan bruge et gammeldags forstørrelsesapparat? (som den der specielle pære så måske skal sættes i? – så siger du til!

  • Er heldigvis ikke gået helt i spåner, for så omstændigt er det ikke. Det er bare en helt alm. lampe, der får monteret en meget kraftig pære, så jeg slap for at ærger mig over, at jeg selv HAR skilt mig af med alt mit mørkekammerudstyr. Det eneste jeg tror, jeg alligevel vil have fat i, er en rød pære, så jeg ikke skal famle for meget rundt, når fotoemusionen skal påføres. Det skulle jo gerne ende på rammerne… De kst. hvis ikke mange basseøre, så ingen grund til, at tø noget af dit fra skuret op :-) Ellers TAK!!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


ni − 2 =

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>