Vintergækker – nu ENDELIG også hos mig…

VINTERGÆKKERÅhhh hvor jeg altså nyder det, når der endelig langt om længe pibler noget frem af jorden, efter en AAAALT for lang vinter…
Så kan det godt være de hedder vintergækker, men derfor føles det nu alligevel som forår. Ved ikke hvorfor de altid kommer senere her hos os, for jeg længes bestemt ikke mindre end andre. Til gengæld slår frosten også senere mine georginer omkuld end andre steder, og man kan jo ikke få det hele..
To små erantisser har også forsigtigt stukket hovedet frem. Måske de også har hørt rygtet om ned til minus 10 gr. om natten her i weekenden, og hvorfor så forhaste sig??
Må i få en dejlig weekend – måske med en kop kaffe i solen.

2 tanker om "Vintergækker – nu ENDELIG også hos mig…"

  1. uh ja, vintergækker er også mine yndlings-forårsblomster. De er så anderledes, små og seje….og de første. Det er en herlig tid når det hele vågner igen. Nyd det….også selvom vi bliver sat lidt tilbage i weekenden.

    Super god dag til dig :-)

    • Det er lige præcis seje de er. Tænk en viljestyrke, at kæmpe sig og gennem den sten hårde jord, velvidende at det stadig er piv koldt, når de stikker hovedet frem. Det må simpelthen være fordi de ved, at de virkelig bliver værdsat af sådan nogle som os :-) Jeg nyder hvert et solstrejf, og hver en spire – og må du gøre det samme!

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


8 − = tre

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>