Åhhh ja tak, lad lyset strømme ind – jeg tager imod….

ENDELIG ENDELIG ENDELIG siger jeg bare..
Er det ikke bare helt fantastisk, endelig at mærke lyset og varmen?
Ja okay, så er det heller ikke varmere, men det er altså varmt nok til, at jeg er helt høj over det, og til at cafélatten bliver nydt på trappen foran værkstedet, så snart tiden overhovedet tillader.
Er der ikke også bare en lille bitte smule fuglefløjt, eller er det bare inde i mit hoved??
IMG_1758Måske ER det bare i mit hovet, men det er også fint nok… Jeg lader bare som om det er min egen lille værksteds-trækfugl, der er kommet tilbage med foråret :-)
Jeg udlever nogle kampe med mine billeder i øjeblikket, og rodet så det nok kun er mig, der stadig kan nyde, at være i mit lille private paradis. Nyder det, det gør jeg, selvom jeg bander som en havnearbejder (inde i hovedet), fordi billederne og mig ikke helt kommunikerer optimalt endnu.. Håber jeg snart får vist dem, hvem der i sidste ende er bestemmeren (i øjeblikket er jeg faktisk lidt i tvivl).
At lyset strømmer, og at jeg roder, er ikke løgn – her er beviset:
IMG_1760IMG_1759IMG_1761Husk at nyde foråret, man ved aldrig, om der pludselig sniger sig en vinterdag ind i billedet!!

7 tanker om "Åhhh ja tak, lad lyset strømme ind – jeg tager imod…."

 1. Du har ret – her kvidrer fuglene flittigt (men de har det nok også et par grader varmere ). Det er skønt at høre og motiverer gevaldigt!!
  Herligt atelier og hvilken dejlig kreativitet der hersker :-)
  Rigtig god dag til dig :-)

  • Tak!! Og JA, man glemmer simpelten fra år til år, HVOR meget sollys og fuglekvidder gør for energien oven på en alt for lang vinter. Lige nu kan man nærmest mærke, hvordan man bobler inden i.
   Også en dejlig dag til dig :-)

 2. Det ér nu ikke kun inde i hovedet Lotte – på de dage, hvor jeg kan høre dem for vinden er der masser af fuglefløjt!!! Kampene kender jeg godt; men følelsen når det så lykkes (læg mærke til NÅR ikke HVIS :-) ) er jo bare fed. Og jeg synes det ser lovende ud :-) Kom du igang med serigrafi rammer?? Jeg var så spændt på om du fik lavet nogle rammer….

  • Du har fuldstændig ret Anne-Mette – det er lige præcis glæden når kampen endelig er vundet der gør, at man ikke kan lade være med at tage kampen op igen og igen, og faktisk slet ikke vil undvære den. Nogle gange bliver man s.. bare så forbandet :-) Tak fordi du mener det ser lovende ud. Jeg tror også selv på det efter i dag.
   Gik lige lidt i stå igen med trykkeriet, da jeg fandt ud af, at fotoemulsionen har begrænset holdbarhed, når det først er blandet.. Det kræver så lige, at jeg har lidt flere “streger” klar, inden jeg for alvor slår igang. MEN, nu kan jeg snart ikke vente længere, så bare vent..

 3. Hej Lotte
  Sikke et dejligt og hyggeligt atelier du har. Jeg ved ikke, om du har fået min mail, så du får lige en hilsen her på bloggen.
  Hvordan går det med dit tekstiltryk projekt? Du skal bare spørge, hvis der er noget du er i tvivl om :-)

  Tak for din søde hilsen på min blog.
  Mange forårshilsner til dig fra Nanette

  • Tusind tak!!
   Og YEPS, jeg har sandelig fået din søde mail, men synes bestemt også det er hyggeligt med en her på bloggen :-)
   Det var et rigtig dejligt tilbud om at stille spørgsmål, og HAPS, der tog jeg dig vist lige på ordet, og der er liiige tikket en mail ind hos dig :-)

 4. Åh Lotte – jeg misunder dig din hyggelige hule i haven. Rod eller ej! Det ser dejligt ud. Dine malerier med.
  Sådan noget lignende ser der også ud på mit værksted. Bare værre.
  Jeg sender dig lidt god karma til dig maleriprojekt og krydser fingre for, at både du og jeg finder flow’et igen.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


− fire = 4

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>