En omgang billedspam fra Åbne Atelierdøre

FERNISERINGS Collage 1Først billeder fra ferniseringen i Kunstnerhuset – Nygade Silkeborg, hvor alle deltagere i Åbne Atelierdøre var repræsenteret med et værk. Synes aldrig det er til at få stemningen med på billeder, men den var rigtig rigtig god, med dejlig mange mennesker, der godt gad være inde, selvom solen skinnede.
FERNISERINGS Collage2Der havde været megen snak om, hvor vidt Kunstnerhuset kunne rumme et arrangement, der plejer at foregå i det nu desværre lukkede, og noget større Kulturspinderi. MEN, efter min mening var det super fint, og måske endda lidt mere hyggeligt og intimt.
TASKE PÅ BETONFODTasken der stod og ligeledes repræsenterede mig hos sandwichbaren Juice Food længere henne i Nygade.

7VELKOMMEN hjemme hos mig!!
8
“Genbrugs heksen” fik lov at komme til ære og værdighed en sidste gang, inden hun pænt blev bedt om at pakke kosten sammen og dutte af..
hos mig 1 Collage
Vejrguderne har jeg sidenhen sendt SÅ mange varme tanker. Tænk at man kan være så heldig med vejret to år i træk.
Det betyder så meget, når man ikke har mere plads at sprælle på end mig.
11
hos mig  Collage217Jeg var rigtig rigtig glad for alle jer mange besøgende, der lagde vejen forbi sidste år. Derfor synes det er vildt, at der faktisk kom endnu flere i år. Da jeg rundede de 100 besøgende, kunne jeg godt mærke, at smilet ikke ville forsvinde de første mange dage.
Af hjertet TAK til alle jer. Både jer der kom for første gang, og jer der kom igen.
Jeg bliver glad ind i det aller dybeste, når jeg hører jer give udtryk for, at i synes det har været en dejlig oplevelse, at besøge mit sted. Glad fordi nogle har glædet sig til at komme igen, og andre fordi de ytrede, at de er blevet opfordret til et besøg, af nogle der var der sidst.
TRÆT HEKSOg her sidder hun så – “genbrugs heksen”. En kende udkørt, og med hovedet under armen.
Lidt på samme måde havde jeg det søndag, da jeg sendte de sidste besøgende afsted 🙂

2 tanker om "En omgang billedspam fra Åbne Atelierdøre"

  1. Kære Lotte.
    Ganske som sidste år, var det en skøn oplevelse at gæste dit atelier. Perfekt afslutning på dagen – fuld af indtryk. Og tænk sig! Det har sparket så meget inspiration af sig, at jeg selv har kastet mig ud i kreativiteten igen – oh fryd!
    Tak for kig
    Hilsen Rikke

    • Uhh ha Rikke – TAK skal du have for den søde udmelding!! Hvis jeg har været med til, at sparke til din kreativitet, så er jeg glad. Er der noget der gør efteråret/vinteren nemmere at håndterer, så er det kreativitet og farver i rå mængder. Det er som om det bliver omdannet til vitaminer og andet godt i systemet, ikke??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


tre + 8 =