OM der stadig er puls her på matriklen ? Åhhh jo, det er der skam – julepuls.

INDGANGSPARTITror da nok lige, det er evigheder siden, jeg sidst har skrevet noget her, men julen ER altså kommet til Svejbæk….
Må nok erkende, at jeg ALDRIG bliver en af dem, der laver indlæg, hverken hver – eller hveranden dag, men det var nu heller aldrig intentionen. Meeen, derfor er det nu alligevel FOR længe siden.

Ting har det med at komme i stimer, her i huset, men det kan de fleste sikkert nikke genkendende til tror jeg.
Det er gået slag i slag siden Åbne atelierdøre i august, og jeg må så bare se i øjnene, at når større projekter står i kø, så taber det stilsiddende foran Mac´en..

Tiden er gået med at hjælpe ældste sønnen med at flytte til Århus, hvor han er kommet ind på drømmestudiet psykologi, og spørg lige om han er glad…
Det medførte en mindre “rotation” her på matriklen, som indebar projekter på de tilbage-blevne ungers værelser, nyt soveværelse og ikke mindst ET ARBEJDSVÆRELSE TIL MIG – inde i varmen…
Fra nu af kan jeg sidde og arbejde inde i varmen, med udsigt til “Atelierbaghuset”, og drømme om varmere tider, hvor jeg igen kan rykke ud i “skurvognen” – LUKSUS!!
De stribede vægge i soveværelset og mit arbejdsværelse, den tager vi senere, lige nu har jeg bare brug for at vise, at julen faktisk ER kommet til os.
(ikke et ord om billedkvalitet!!!)
ADV. KRANSDer er lavet advents”krans” af den cigarpresse jeg har drømt om siden sidste år i dec., hvor jeg desværre ikke fik fingre i en. Det var Anne fra Hverken fugl eller fisk, der havde nogle med sidste år, på julemarked hos Linked Ink. Det havde hun heldigvis også i år, hvor hun var med på julemarkedet på Ludvigslyst, og NU var jeg heldig og sagde HAPS!!
KALENDERLYSTALLERKENRÆKKE CollageKalenderlyset er der også HELT styr på, hvis man lige ser bort fra, at vi allerede igår nåede til d. 19. dec. Troede ellers det kunne brænde lystigt med den str. det havde fra start…..
Nisserne er også flyttet ind på tallerkenrækkes sammen med Peters Jul.
JULESTJERNE COLLAGEDer er flettet julestjerner og flere er på vej. Fandt de fineste stjernsstrimler i både Rema og Søstrene Greene. Nu er det bare at lade roen falde på i sofakrogen, og så lade fingrene arbejde sig igennem lageret.

HYACINTVINDUES CollageDer er kommet lidt julehygge i vinduerne og i krogene rundt omkring…
SKAB BRYGGERSDen lille nisse er flyttet ind på skabet i bryggerset….
LUCIAB.SMÅKAGER CollageDer er bagt OG spist luciaboller på luciadag, og småkagerne er bagt og fyldt i dåserne i skabet. Da der nærmest traditioen tro stadig var nogle på bunden fra sidst jul, er der i år kun bagt tre slags, bl.a. lakrids småkagerne jeg bagte for første gang sidste år. De er vist kommet for at blive.
VÆRTINDEGAVERJeg har lavet tre fade med vers fra Peters Jul, der sammen med lidt lys og chokolade + lidt andre jule krims krams, skal bruges til hyggegaver..
(jeg har brugt den porcelæns pen, jeg før har skrevet om).
HEMMELIG PROJEKTNu skal jeg til at have gang i et “hemmeligt” projekt til en anden lille hyggegave… Den må jeg hellere lade være med at skrive mere om her lige nu. Slut resultatet kommer senere, hvis alt går vel.
Håber der er mere julefred en julestress hjemme hos jer.
Og så i gang med det “hemmelige” projekt, så der kan komme flueben ved det….

 

4 tanker om "OM der stadig er puls her på matriklen ? Åhhh jo, det er der skam – julepuls."

  • Tak skal du have, det varmer mit julehjerte.. Jeg kan uden tøven sige, at det samme gælder den anden vej 🙂
   Også en rigtig glædelig jul og godt nytår til dig og dine, og du kan være sikker på, at jeg trofast vil kigger forbi din blog, også i det nye år…

 1. Man skal blogge når der er tid og lyst Lotte 🙂 Selvom vi nu er efter jul OG inde i det nye år nød jeg alligevel at kigge billeder og tekst!! Vild med din hygge gave med billedet i; sådan en burde alle krea nørder have; finder ALTID lige en lille stump et-eller-andet som skal gemmes til yderligere inspiration eller i et projekt 🙂

  Håber du og familien er kommet godt ind i det nye år og glæder mig til at læse med når du igen rammes af tid og lyst på samme tid. Kærligst AM

  • Suk ja, man kan desværre ikke nå det hele, men det er bestemt ikke lysten der mangler. Når man gerne vil det hele, og ideerne er ved at spænde ben for hinanden, så kan det være svært at accepterer, at man nogle gange (læs – tit og oftest), er nød til at prioritere sin tid… Nå, men det handler jo så om at glæde sig over det man når, og at man aldrig kommer til at kede sig, og det kender du men garanti!?
   Dejligt at du synes om min hyggegave, som var lidt af et eksperiment, og JA – tror også jeg skal have lavet en til mig selv, jeg har det nemlig lige som dig 🙂
   Også rigtig godt nyt år til dig og dine.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


to × 4 =