Sidste pakke afleveret – tjek….

Jeg er færdig som i HELT færdig med julegaver, pakkespilsgaver, værtindegaver, hygge-nissegaver og hvad der ellers har skullet i hus af gaver. Og bedst af det hele – det har kunnet lade sig gøre på den hyggelige måde, hvor jeg har hygget mig med det… Nu krydser jeg så bare fingre for, at pakkeposten svinger forbi med de sidste inden jul, men ellers må der bare laves et par julegave attrapper, der kan komme under træet (det er heldigvis til nogen der har alderen, hvor de gerne venter på noget godt).
Gave Helle Collage 1Og mit hemmelige projekt??
Det er også blevet færdigt, og jeg tør godt vise hvad det endte med, for hende det var til, har for travlt til at sidde og kigge med her, er jeg ret sikker på.
Det er blevet til en  - hmm, hvad skal jeg kalde det?? En “opbevaringsmappe” til tasken, hvor man kan gemme ting og sager der ellers dumpes løst ned, når man kommer rundt om kring, og bliver inspireret af sjove ting og dimser. Dem der har kigget i min taske ved, at der kan ligge de mærkeligste ting, som desværre nogle gange når at blive krøllet, inden det bliver fisket op.
Den er en slags prototype, da jeg længe har haft lyst til, at lave noget i traktorslange, hvor det skulle indgå et billede.
Billedet skulle have været et af mine egner, men det måtte jeg gå på kompromis, da jeg ikke kunne nå, at lave et, der havde den rigtige størrelse…
Det er lamineret, så det sidder godt beskyttet bag plast.
Spørg løs, hvis du har fået lyst til at lave en sidste lille DIY gave!
Gave Helle Collage 2Nu er den pakket ind, og “hyggenissen” har været forbi, og dumpe den i hendes postkasse, så DEN nåede frem inden juleaften, sådan!!
Nu skal der laves lidt julekonfekt til stille julemusik, og så vil jeg glæde mit til at  julehygge med svigerfamilien, når vi idag skal mødes hos os, og bytte julegaver.
Kan i have en dejlig 4. søndag i advent.

2 tanker om "Sidste pakke afleveret – tjek…."

 1. Den der opbevaringsmappe, er altså en ret god ide. Ved lige nøjagtig hvad du mener med, at ens taske kan ligne et mindre experimentarium af mere eller mindre gode sager, som man liige skal have med hjem til inspiration.

  E t rigtig glædelig baghjul og godt nytår. (Skulle hilse fra tøsepigen og mobiltasken, som nu ikke kun er til penge og pynt. Den har fået sig en mobil at passe på. Tøsepigen ser skide smart ud, når hun vimser rundt med den. )
  mon art moneyen er blevet forhandlet videre?
  Mange hilsner
  Rikke Røjkjær

  • Ja, tænker vi er mange der burde have sådan en med os i tasken, over alt hvor vi går og står. Skal i alle til fælde have lavet en til mig selv snarrest.
   Godt tøsepigen kunne bruge mobiltasken, det var dejligt at høre. Selvfølgelig er hun med hendes alder, lykkelig for en ægte mobil. Hun skulle bare vide, at hun om son´ ca. 20 år, vil give meget for, ikke altid at være inden for rækkevidde, men istedet for, af og til at kunne forsvinde fra jordens overflade… bare et par timer.
   Nixen bixen, art monyen bliver her, og kommer til at indgå i en nyop-startet gallerivæg i soveværelset. Den er rigtig fin :-)
   Selv godt nytår.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *


× 9 = halvfjerds to

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>