Tror da nok liiige der er lidt stille her på bloggen….

Stille som i V I R K E L I G stille og helt tavst.
Vi har en konfirmation lige rundt om hjørnet, og jeg bliver så grebet, når den slags skal planlægges. Mange andre ting bliver nedprioriteret – man bliver trods alt kun konfirmeret én gang, og jeg går all in på konfirmation – bare fordi jeg har lyst 🙂
Alt det andet, det når jeg nok.
Én af de gode ting ved konfirmationsforberedelse er, at jeg får sat mig med fotoalbums, og rejser storsmilende lidt tilbage i tiden.
I den forbindelse stødte jeg pludselig på billeder, jeg havde glemt alt om.
Billeder fra da Bloomingville skød deres sommerkatalog i min have/værksted.
Det der er sjovest at tænke på i den forbindelse er, at det faktisk foregik i efterårsferien.  Der skulle rives blade sammen, inden der kunne skydes…
Prøv at se engang – der er da ikke meget efterårsstemning over de billeder.
BLOOMINGVILLE Collage1
BLOOMINGVILLE Collage2BLOOMINGVILLE Collage3BLOOMINGVILLE Collage4BLOOMINGVILLE Collage5BLOOMINGVILLE COLLAGE 6BLOOMINGVILLE Collage7Heldigvis siger de sommeren er på vej, og det skal de ikke høre noget for.
Nu vil jeg lave nogle menú-kort, og krydse fingre for, at jeg ikke i mellemtiden taber alle jer, der plejer at kigge forbi XXX

En tanke om "Tror da nok liiige der er lidt stille her på bloggen…."

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


otte − 1 =