Om

Jeg hedder som sagt Lotte Holm f. 1964, bosat i Svejbæk v. Silkeborg.
Atelierbaghuset er en spontan idé, og drømmen om et sted med kreativt rod, plads til fordybelse og med mig som “bestemmeren”.
MIT sted, hvor jeg kan trække stikket ud for en stund – fordybe mig i farver og skabe billeder, give genbrugstasker en ansigts-løftning, eller lige hvad jeg føler for, uden der nødvendigvis er en dybere mening bag.

Med hovedet fuld af ideer og projekter (nogle bedre end andre), er det ikke alle der kan og skal føres ud i livet.
Men, den renoverede skurvogn bag mit hus (Atelierbaghuset), er resultatet af en spontan idé, der blev ført ud.

Lykke er en forbigående følelse, men den er der hver gang jeg åbner døren til MIT sted.
En gl. skurvogn fundet i DBA, en fragtmand sendt fra himmelen, en uvurderlig hjælp fra familie og gode venner, og – jeg havde fået noget der er bedre, end jeg havde drømt om.

Der er heller ikke en dybere mening bag min blog, udover ønsket om et sted, hvor jeg kan dele min begejstring over dette og hint.Om det bliver kreative projekter fra min hånd, noget fantastisk der krydser min vej, og fryder mit blik, eller noget helt andet, tør jeg ikke love.
Det kan stikke af i alle retninger…

MEN, du er altid velkommen!

2 tanker om "Om"

  1. Jeg har lige opdaget din hjemmeside/blog. Et dejligt livsbekræftende, glædes- og farvefyldt univers at komme ind i. Skønt atelier du har og sikke nogle herlige tasker. Herligt møde …

    • Hvorfor mon jeg aldrig har fået svaret dig?? Det vil jeg gerne beklage, for tusind tak for din søde hilsen. Det er altid dejligt at høre, når nogen kan se noget godt i min lille kreative verden, som betyder så meget for mig. Vil nærmest sige det er = livskvalitet. Tusind tak for dit besøg!!

      Bedste hilsner Lotte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *


seks × 6 =